100 CONTROVERSIES DE LA BIOLOGIA: DILEMES ETICS CONTEMPORANIS

100 CONTROVERSIES DE LA BIOLOGIA: DILEMES ETICS CONTEMPORANIS descargar PDF gratis

Datos del ebook
100 controversies de la biologia: dilemes etics contemporanis-david bueno i torrens-9788415456025

Información del PDF:

  • Número de veces visto: 1590
  • Descargados: 858 veces
  • Tamaño del archivo: 761 KB
  • Formatos de descarga: PDF – EPUB – MOBI

✅ Descargar 100 CONTROVERSIES DE LA BIOLOGIA: DILEMES ETICS CONTEMPORANIS pdf en español

Ver libros de categoría BIOLOGIA

Sinopsis de 100 CONTROVERSIES DE LA BIOLOGIA: DILEMES ETICS CONTEMPORANIS
El segle XXI ve marcat per l’aplicació dels coneixements biològics en temes tan diversos i sovint controvertits com els organismes transgènics, les cèl·lules mare, el clonatge, el genoma humà, la biomedicina o el canvi climàtic. Unes controvèrsies que neixen de la nostra capacitat de reflexió, i que troben el seu camp d’estudi en la bioètica. Tanmateix, reflexionar no és una tasca fàcil, malgrat que per a la nostra espècie sigui estrictament necessària, atesa la consciència que tenim de nosaltres mateixos i la gran capacitat creativa de què gaudim. Aquest és l’exercici estimulant que proposa el llibre: reflexionar.
Ver más

David Bueno I Torrens
David Bueno i Torrens (Barcelona, 1965) és professor i investigador de la Universitat de Barcelona. Diestro en genètica, neurociència i biologia del desenvolupament, centra la seva recerca en el desenvolupament del cervell a nivell genètic i cel·lular, i la seva relació amb la conducta. Ha publicat seixanta articles especialitzats i diversos llibres de divulgació -entre els quals 100 controvèrsies de la biologia, en aquesta mateixa col·lecció, i L’enigma de la llibertat, obra guanyadora del Premi Europeu de Divulgació Científica Estudi Universal-. Col·labora habitualment en diferents mitjans de comunicació.
Ver ficha del autor

Categorías:

Ciencias

Biología

Ensayos y técnicas de biología

100 CONTROVERSIES DE LA BIOLOGIA: DILEMES ETICS CONTEMPORANIS epub, 100 CONTROVERSIES DE LA BIOLOGIA: DILEMES ETICS CONTEMPORANIS epub gratis, 100 CONTROVERSIES DE LA BIOLOGIA: DILEMES ETICS CONTEMPORANIS descargar gratis, 100 CONTROVERSIES DE LA BIOLOGIA: DILEMES ETICS CONTEMPORANIS pdf, 100 CONTROVERSIES DE LA BIOLOGIA: DILEMES ETICS CONTEMPORANIS epub descargar, 100 CONTROVERSIES DE LA BIOLOGIA: DILEMES ETICS CONTEMPORANIS descargar epub gratis, 100 CONTROVERSIES DE LA BIOLOGIA: DILEMES ETICS CONTEMPORANIS pdf gratis, descargar 100 CONTROVERSIES DE LA BIOLOGIA: DILEMES ETICS CONTEMPORANIS epub, descargar 100 CONTROVERSIES DE LA BIOLOGIA: DILEMES ETICS CONTEMPORANIS epub gratis, descargar 100 CONTROVERSIES DE LA BIOLOGIA: DILEMES ETICS CONTEMPORANIS pdf, descargar 100 CONTROVERSIES DE LA BIOLOGIA: DILEMES ETICS CONTEMPORANIS pdf gratis

¿CÓMO DESCARGAR ESTE LIBRO?

1. 📕Registrate gratis AQUÍ por 1 mes

2. 📕Antes que termine el mes, CANCELA la membresia

3. 📕Disfruta de todos los libros y contenidos que necesites

Registrate AQUÍ