Saltar al contenido

100 CURIOSITATS ZOOLOGIQUES DEL PODOMETRE DE LES FORMIGUES A LES IMMERSIONS DELS CATXALOTS

enero 17, 2021

100 CURIOSITATS ZOOLOGIQUES DEL PODOMETRE DE LES FORMIGUES A LES IMMERSIONS DELS CATXALOTS descargar PDF gratis

Datos del ebook

Información del PDF:

  • Número de veces visto: 1461
  • Descargados: 809 veces
  • Tamaño del archivo: 676 KB
  • Formatos de descarga: PDF – EPUB – MOBI

✅ Descargar 100 CURIOSITATS ZOOLOGIQUES DEL PODOMETRE DE LES FORMIGUES A LES IMMERSIONS DELS CATXALOTS pdf en español

Ver libros de categoría BIOLOGIA

Sinopsis de 100 CURIOSITATS ZOOLOGIQUES DEL PODOMETRE DE LES FORMIGUES A LES IMMERSIONS DELS CATXALOTS

Hi ha formigues que»col·laboren»amb acàcies? Quins són els animals més cosmopolites? Com es defensen, de debò, les taràntules? Quants anys pot viure la preuada llagosta? Hi ha refugis marins per a taurons? Com ho fan, les sargantanes, per autotomitzar-se la cua? Saben comptar, els óssos? I les formigues? Es podrà ressuscitar el llop marsupial? I el mamut? A quinina fondària pot submergir-se un catxalot? Quan, i com, van començar a conviure, les persones humanes, amb gats i gossos? Som els únics animals que fem regals? Quin percentatge de genoma compartim amb les altres espècies de grans primats? Aquestes preguntes, i moltes altres, són una mostra de les curiositats que desvela el llibre. Podràs obrir els ulls al complex i riquíssim món animal i als seus fenòmens zoològics, i t’ajudarà a comprendre, també, l’essència de la nostra espècie.
Ver más

EDUARD MARTORELL
Eduard Martorell i Sabaté (Barcelona, 1964) és llicenciat en Biologia, postgraduat en Medicina Clínica Preventiva, editor a Enciclopèdia Catalana i professor associat a la Universitat Internacional de Catalunya. Dóna classes de Didàctica de les Ciències Experimentals i sobre infància, salut i alimentació. És autor de diversos llibres de text, contes i articles de naturaleza per a joves, entre els que destaquen els que escriu per a Cavall Fort.
Ver ficha del autor

Categorías:

Ciencias

Biología

Estudios generales de zoología

100 CURIOSITATS ZOOLOGIQUES DEL PODOMETRE DE LES FORMIGUES A LES IMMERSIONS DELS CATXALOTS epub, 100 CURIOSITATS ZOOLOGIQUES DEL PODOMETRE DE LES FORMIGUES A LES IMMERSIONS DELS CATXALOTS epub gratis, 100 CURIOSITATS ZOOLOGIQUES DEL PODOMETRE DE LES FORMIGUES A LES IMMERSIONS DELS CATXALOTS descargar gratis, 100 CURIOSITATS ZOOLOGIQUES DEL PODOMETRE DE LES FORMIGUES A LES IMMERSIONS DELS CATXALOTS pdf, 100 CURIOSITATS ZOOLOGIQUES DEL PODOMETRE DE LES FORMIGUES A LES IMMERSIONS DELS CATXALOTS epub descargar, 100 CURIOSITATS ZOOLOGIQUES DEL PODOMETRE DE LES FORMIGUES A LES IMMERSIONS DELS CATXALOTS descargar epub gratis, 100 CURIOSITATS ZOOLOGIQUES DEL PODOMETRE DE LES FORMIGUES A LES IMMERSIONS DELS CATXALOTS pdf gratis, descargar 100 CURIOSITATS ZOOLOGIQUES DEL PODOMETRE DE LES FORMIGUES A LES IMMERSIONS DELS CATXALOTS epub, descargar 100 CURIOSITATS ZOOLOGIQUES DEL PODOMETRE DE LES FORMIGUES A LES IMMERSIONS DELS CATXALOTS epub gratis, descargar 100 CURIOSITATS ZOOLOGIQUES DEL PODOMETRE DE LES FORMIGUES A LES IMMERSIONS DELS CATXALOTS pdf, descargar 100 CURIOSITATS ZOOLOGIQUES DEL PODOMETRE DE LES FORMIGUES A LES IMMERSIONS DELS CATXALOTS pdf gratis

Formato Servidor 1 Servidor 2
PDF Libros 1 -
EPUB Libros 2 -