Saltar al contenido

100 IDEES PER TENIR MÉS AUTOESTIMA

marzo 19, 2021

100 IDEES PER TENIR MÉS AUTOESTIMA descargar PDF gratis

Datos del ebook
100 idees per tenir més autoestima-eva mengual alexandri-9788490347492

Información del PDF:

  • Número de veces visto: 1583
  • Descargados: 897 veces
  • Tamaño del archivo: 776 KB
  • Formatos de descarga: PDF – EPUB – MOBI

✅ Descargar 100 IDEES PER TENIR MÉS AUTOESTIMA pdf en español

Ver libros de categoría AUTOAYUDA

Sinopsis de 100 IDEES PER TENIR MÉS AUTOESTIMA

En aquest llibre trobareu cent propostes per conèixer-nos millor, acceptar-nos, va· lidar-nos i, sobretot, per aprendre a estimar-nos més, mitjançant apunts teòrics i exercicis pràctics que conviden a reflexionar, qüestionar-nos, desbloquejar-nos, probar… Aprendrem a créixer i a ser persones millors, però, primer, cal estar oberts als canvis; cosa que demana calçar-nos les botes i caminar, ensopegar, caure, aixecar-nos, retomar a caure i retomar a remuntar. Perquè l’autoconeixement i l’autoestima exigeixen temps, consciència i responsabilitat, i també voluntat, paciència, compromís i constància. Aquestes propostes ens serviran per practicar, explorar i, en definitiva, per millorar la relació amb nosaltres mateixos, amb els altres i amb l’entorn. És un llibre que, al cap i a la fi, ensenya a estimar-se, a estimar-se molt. Estàs a punt per fer-ho més bé que ningú? Bon viatge!
Ver más

EVA MENGUAL ALEXANDRI
Eva Mengual Alexandri. Nascuda a Barcelona l’any 1973, és llicenciada en Filologia catalana i fa prop de 20 anys que treballa en l’àmbit editorial, com a autora i editora de llibres de text, materials didàctics, articles i obres divulgatives. D’altra bandada, s’ha format en Teràpia Gestalt, Coaching i Novelística terapèutica a l’Institut Gestalt -amb qui ha col·laborat en diverses publicacions- i en PNL a l’Institut Integratiu, i ha impartit tallers d’escriptura terapèutica i altres dinàmiques gestàltiques grupals en diversos centres. De la fusió de les dues professions, en surt la seva marca, que ha donat nom a la seva pàgina web professional: www.editorapeuta.cat. És autora del relat terapèutic El camí de l’coito i de la guia-diari ¿Hacemos el Camino de Santiago? ¡Te acompaño!. Actualment, col·labora amb diverses editorials i autors, té consulta pròpia per acompanyar persones que volen fer un procés terapèutic d’autoconeixement o de creixement personal, i va fent camí com a lletrista i com a escriptora de contes infantils i relats.
Ver ficha del autor

Categorías:

Autoayuda y Inmaterialidad

Autoayuda

100 IDEES PER TENIR MÉS AUTOESTIMA epub, 100 IDEES PER TENIR MÉS AUTOESTIMA epub gratis, 100 IDEES PER TENIR MÉS AUTOESTIMA descargar gratis, 100 IDEES PER TENIR MÉS AUTOESTIMA pdf, 100 IDEES PER TENIR MÉS AUTOESTIMA epub descargar, 100 IDEES PER TENIR MÉS AUTOESTIMA descargar epub gratis, 100 IDEES PER TENIR MÉS AUTOESTIMA pdf gratis, descargar 100 IDEES PER TENIR MÉS AUTOESTIMA epub, descargar 100 IDEES PER TENIR MÉS AUTOESTIMA epub gratis, descargar 100 IDEES PER TENIR MÉS AUTOESTIMA pdf, descargar 100 IDEES PER TENIR MÉS AUTOESTIMA pdf gratis

Formato Servidor 1 Servidor 2
PDF Libros 1 -
EPUB Libros 2 -