Saltar al contenido

ALLÒ QUE CAL SABER QUAN S'ÉS UN ESTAT

noviembre 11, 2020

ALLÒ QUE CAL SABER QUAN S'ÉS UN ESTAT descargar PDF gratis

Datos del ebook

Información del PDF:

  • Número de veces visto: 1488
  • Descargados: 913 veces
  • Tamaño del archivo: 611 KB
  • Formatos de descarga: PDF – EPUB – MOBI

✅ Descargar ALLÒ QUE CAL SABER QUAN S'ÉS UN ESTAT pdf en español

Ver libros de categoría POLITICA

Sinopsis de ALLÒ QUE CAL SABER QUAN S ÉS UN ESTAT

Si, finalment, Catalunya esdevé una República Independent, el fet més important que es derivarà, sens dubte, es que començarà a formar part de la Comunitat Internacional.
Un Estat, un vot. Així de senzill. La república catalana, mitjançant el seu vot, haurà de prendre decisions que afectaran la vida quotidiana de milions de persones.
La situació geogràfica d’un estat és determinant en la seva importància des del punt de traza geopolític i Catalunya està situada en aquest lloc concret de la Mediterrània, lloc de pas i encreuament – que mai frontera- de totes les cultures que malden per retrobar-se a si mateixes entre tanta, tanta lucha.
Els paradisos fiscals, la venda d’armes, el funcionament d’allò que anomenen “els mercats”, el comerç de petroli i de minerals estratègics, els interessos reals que marquen les polítiques de la Unió Europea, la incidència de les noves potències emergents en el món globalitzat, el gran negoci que hi ha al darrere de totes les guerres, les conseqüències del canvi climàtic… Aquests apunts de geopolítica no pretenen discernir quin ha de ser el paper d’una Catalunya independent en el planisferio geoestratègic mundial. Però en un moment en que la ciutadania de Catalunya té a les seves mans la possibilitat de construir un nou país, que volem que sigui un país nou, no podem ignorar quinina és la realitat que ens envolta, més enllà del que ens expliquen en els telenotícies.
Ver más

Categorías:

Ciencias Políticas y Sociales

Política

Teoría política

ALLÒ QUE CAL SABER QUAN S'ÉS UN ESTAT epub, ALLÒ QUE CAL SABER QUAN S'ÉS UN ESTAT epub gratis, ALLÒ QUE CAL SABER QUAN S'ÉS UN ESTAT descargar gratis, ALLÒ QUE CAL SABER QUAN S'ÉS UN ESTAT pdf, ALLÒ QUE CAL SABER QUAN S'ÉS UN ESTAT epub descargar, ALLÒ QUE CAL SABER QUAN S'ÉS UN ESTAT descargar epub gratis, ALLÒ QUE CAL SABER QUAN S'ÉS UN ESTAT pdf gratis, descargar ALLÒ QUE CAL SABER QUAN S'ÉS UN ESTAT epub, descargar ALLÒ QUE CAL SABER QUAN S'ÉS UN ESTAT epub gratis, descargar ALLÒ QUE CAL SABER QUAN S'ÉS UN ESTAT pdf, descargar ALLÒ QUE CAL SABER QUAN S'ÉS UN ESTAT pdf gratis

Formato Servidor 1 Servidor 2
PDF Libros 1 -
EPUB Libros 2 -