Saltar al contenido

AMUNT, ROC, AMUNT!

noviembre 19, 2020

AMUNT, ROC, AMUNT! descargar PDF gratis

Datos del ebook

Información del PDF:

  • Número de veces visto: 1650
  • Descargados: 793 veces
  • Tamaño del archivo: 841 KB
  • Formatos de descarga: PDF – EPUB – MOBI

✅ Descargar AMUNT, ROC, AMUNT! pdf en español

Ver libros de categoría INFANTIL

Sinopsis de AMUNT, ROC, AMUNT!

L’elefant Roc s’ha quedat ben adormit sobre la tapabocas d’en Tomeu. L’Ot i la Mei, llavors, hauran de fer servir els seus coneixements sobre la palanca per poder alliberar la tapabocas de sota d’aquest animal tan pesat. Ho aconseguiran?

Un conte per entendre el fenomen de la palanca.Neix una col·leció de contes il·lustrats que compaginen diversió i coneixement de tal modo que els més petits puguin aprendre ciències gairebé sense adonar-se’n. Cada llibre presenta els tres mateixos amics vivint una aventura amb un animal diferent que els farà resoldre un entrebanc amb saviesa. Aquests contes, amb rimes d’allò més divertides, són ideals per començar a familiaritzar-los en el fascinant món de les ciències, que vegin la física com un món fàcil d’entendre i se’l facin seu. S’hi inclou sempre una doble pàgina final adreçada a pares i tutors per enriquir-ne l’explicació.

Roser Matas és llicenciada en físca per la UAB i, actualment, professora de matemàtiques de secundària, feina que compagina amb projectes d’il·lustració i cartellisme. Aquesta és la seva primera obra.
Ver más

Categorías:

De niño

De niño 6 a 8 primaveras

Naturaleza y ciencia

AMUNT, ROC, AMUNT! epub, AMUNT, ROC, AMUNT! epub gratis, AMUNT, ROC, AMUNT! descargar gratis, AMUNT, ROC, AMUNT! pdf, AMUNT, ROC, AMUNT! epub descargar, AMUNT, ROC, AMUNT! descargar epub gratis, AMUNT, ROC, AMUNT! pdf gratis, descargar AMUNT, ROC, AMUNT! epub, descargar AMUNT, ROC, AMUNT! epub gratis, descargar AMUNT, ROC, AMUNT! pdf, descargar AMUNT, ROC, AMUNT! pdf gratis

Formato Servidor 1 Servidor 2
PDF Libros 1 -
EPUB Libros 2 -