Saltar al contenido

APRENDRE A APRIMAR-SE (LOW COST)

septiembre 4, 2021

APRENDRE A APRIMAR-SE (LOW COST) descargar PDF gratis

Datos del ebook
aprendre a aprimar-se (low cost)-pilar senpau-9788499308524

Información del PDF:

  • Número de veces visto: 1330
  • Descargados: 599 veces
  • Tamaño del archivo: 789 KB
  • Formatos de descarga: PDF – EPUB – MOBI

✅ Descargar APRENDRE A APRIMAR-SE (LOW COST) pdf en español

Ver libros de categoría SALUD

Sinopsis de APRENDRE A APRIMAR-SE (LOW COST)
Quan perdre quilos depèn dels sentimentsLa doctora Pilar Senpau explica que aprimar-se o engreixar-se està directament relacionat amb els nostres sentiments, la clau és a les emocions, és a dir al cervell. En aquest llibre que recull trenta històries reals d’homes i dones que han passat per la seva consulta ens fa veure l’íntima relació que hi ha entre els quilos i els sentiments, a la vegada, explica les claus per tal que cadascú pugui aprendre a aprimar-se. Entendre-ho ens ajuda, sense cap dubte, a aprimar-nos. 
Ver más

Pilar Senpau
Pilar Senpau (Lleida, 1955) és llicenciada en Medicina i Cirurgia i està especialitzada en dietètica. Compagina la seva consulta mèdica amb col·laboracions en premsa, revistes especialitzades, ràdio i televisió i ha donat nombroses conferències divulgatives en organitzacions, associacions i col·legis professionals.
Ver ficha del autor

Categorías:

Vigor y Dietas

Dietética y mantenimiento

APRENDRE A APRIMAR-SE (LOW COST) epub, APRENDRE A APRIMAR-SE (LOW COST) epub gratis, APRENDRE A APRIMAR-SE (LOW COST) descargar gratis, APRENDRE A APRIMAR-SE (LOW COST) pdf, APRENDRE A APRIMAR-SE (LOW COST) epub descargar, APRENDRE A APRIMAR-SE (LOW COST) descargar epub gratis, APRENDRE A APRIMAR-SE (LOW COST) pdf gratis, descargar APRENDRE A APRIMAR-SE (LOW COST) epub, descargar APRENDRE A APRIMAR-SE (LOW COST) epub gratis, descargar APRENDRE A APRIMAR-SE (LOW COST) pdf, descargar APRENDRE A APRIMAR-SE (LOW COST) pdf gratis

Formato Servidor 1 Servidor 2
PDF Libros 1 -
EPUB Libros 2 -