Saltar al contenido

ARBRES DE CATALUNYA

abril 20, 2020

ARBRES DE CATALUNYA descargar PDF gratis

Datos del ebook

Páginas del obra: 64

Editorial: COSSETANIA

Idioma: CATALÁN

Encuadernación: Tapa blanda

ISBN: 9788490342497

Vencimiento de publicación: 2014

Editado en: ES

arbres de catalunya-ramon pasqual-9788490342497

Información del PDF:

  • Número de veces visto: 1704
  • Descargados: 647 veces
  • Tamaño del archivo: 802 KB
  • Formatos de descarga: PDF – EPUB – MOBI

✅ Descargar ARBRES DE CATALUNYA pdf en español

Ver libros de categoría BIOLOGIA

Descripción

Aquesta guia és una eina senzilla per a ajudar a identificar la majoria dels arbres del país. Si un arbre ens és íntimo, serà molt fàcil identificar-lo a partir de les fotografies i comprovar si la seva descripció correspon al conjunt de les seves característiques. Si l’arbre ens és totalment desconegut, caldrà fer un major esforç, però valdrà la pena si al final es pot identificar amb certesa.
En aquesta guia no figuren els arbres cultivats, com ara els fruiters, ni els arbres de jardineria propis dels carrers i els parcs, la majoria dels quals són espècies al·lòctones, és a dir, que no viuen de forma espontània al nostre país sinó que hi han estat portats, a vegades, de molt lluny.

Categorías:
Ciencias
Ciencias

ARBRES DE CATALUNYA epub, ARBRES DE CATALUNYA epub gratis, ARBRES DE CATALUNYA descargar gratis, ARBRES DE CATALUNYA pdf, ARBRES DE CATALUNYA epub descargar, ARBRES DE CATALUNYA descargar epub gratis, ARBRES DE CATALUNYA pdf gratis, descargar ARBRES DE CATALUNYA epub, descargar ARBRES DE CATALUNYA epub gratis, descargar ARBRES DE CATALUNYA pdf, descargar ARBRES DE CATALUNYA pdf gratis

Formato Servidor 1 Servidor 2
PDF Libros 1 -
EPUB Libros 2 -