Saltar al contenido

ASSAIG GENERAL D UNA REVOLTA: LES CLAUS DEL PROCES CATALA

abril 22, 2020

ASSAIG GENERAL D UNA REVOLTA: LES CLAUS DEL PROCES CATALA descargar PDF gratis

Datos del ebook

Páginas del obra: 312

Editorial: PORTIC

Idioma: CATALÁN

Encuadernación: Sin concretar

ISBN: 9788498094435

Momento de publicación: 2019

Editado en: ESPAÑA

assaig general d una revolta: les claus del proces catala-francesc-marc alvaro-9788498094435

Información del PDF:

  • Número de veces visto: 1677
  • Descargados: 768 veces
  • Tamaño del archivo: 623 KB
  • Formatos de descarga: PDF – EPUB – MOBI

✅ Descargar ASSAIG GENERAL D UNA REVOLTA: LES CLAUS DEL PROCES CATALA pdf en español

Ver libros de categoría POLITICA

Descripción

Les lliçons que cal treure del procés català.

El procés independentista català ha esdevingut la crisi més important d’Espanya des de la instauració de la democràcia. El que durant dècades va ser «el problema catalán» ha canviat de dimensió i s’ha convertit en un fenomen nou, estretament vinculat a les disfuncions de la democràcia espanyola i a les tensions de l’Europa dels nostres dies. Dos milions de ciutadans han abraçat el projecte d’una Catalunya independent, en un canvi de mentalitat col·lectiva vertiginós des de l’any 2010. Quins són les claus per comprendre el que hi ha darrere del referèndum de l’1 d’octubre, la posterior declaració d’independència, la intervenció de l’autonomia, els comicis al Parlament que van guanyar les forces independentistes i el paper dels dirigents polítics en presó preventiva i a l’estranger?

Francesc-Marc Álvaro analitza a fons l’origen històric, les causes, les circumstàncies especials i els protagonistes d’un esdeveniment de transcendència indubtable. Més enllà dels tòpics, les simplificacions i els titulars efímers, aquest assaig es dirigeix a lectors de tota ideologia i sensibilitat per subratllar la complexitat i els matisos d’un procés continua obert i exigeix diàleg i imaginació política.

Categorías:
Ciencias Políticas y Sociales
Ciencias Políticas y Sociales

ASSAIG GENERAL D UNA REVOLTA: LES CLAUS DEL PROCES CATALA epub, ASSAIG GENERAL D UNA REVOLTA: LES CLAUS DEL PROCES CATALA epub gratis, ASSAIG GENERAL D UNA REVOLTA: LES CLAUS DEL PROCES CATALA descargar gratis, ASSAIG GENERAL D UNA REVOLTA: LES CLAUS DEL PROCES CATALA pdf, ASSAIG GENERAL D UNA REVOLTA: LES CLAUS DEL PROCES CATALA epub descargar, ASSAIG GENERAL D UNA REVOLTA: LES CLAUS DEL PROCES CATALA descargar epub gratis, ASSAIG GENERAL D UNA REVOLTA: LES CLAUS DEL PROCES CATALA pdf gratis, descargar ASSAIG GENERAL D UNA REVOLTA: LES CLAUS DEL PROCES CATALA epub, descargar ASSAIG GENERAL D UNA REVOLTA: LES CLAUS DEL PROCES CATALA epub gratis, descargar ASSAIG GENERAL D UNA REVOLTA: LES CLAUS DEL PROCES CATALA pdf, descargar ASSAIG GENERAL D UNA REVOLTA: LES CLAUS DEL PROCES CATALA pdf gratis

Formato Servidor 1 Servidor 2
PDF Libros 1 -
EPUB Libros 2 -