Saltar al contenido

BESTIES: EL LLIBRE DE LA SERIE DE TV3

septiembre 12, 2021

BESTIES: EL LLIBRE DE LA SERIE DE TV3 descargar PDF gratis

Datos del ebook
besties: el llibre de la serie de tv3-jaume sañe-9788497911559

Información del PDF:

  • Número de veces visto: 1740
  • Descargados: 686 veces
  • Tamaño del archivo: 849 KB
  • Formatos de descarga: PDF – EPUB – MOBI

✅ Descargar BESTIES: EL LLIBRE DE LA SERIE DE TV3 pdf en español

Ver libros de categoría BIOLOGIA

Sinopsis de BESTIES: EL LLIBRE DE LA SERIE DE TV3
Aquest llibre és la projecció en paper del software de TV3 Bèsties. Hi trobareu fotografies inèdites realitzades durant els rodatges i tota la informació sobre la vida privada de les espècies protagonistes de la sèrie: com viuen i es reprodueixen, els llocs on podem observar-les, els perills que les amenacen, les actuacions que es porten a terme per a la seva conservació… I també anècdotes, històries i llegendes relatives a totes aquestes bestioles i informació de primera mà sobre com es va fer Bèsties, la primera sèrie documental dedicada a la fauna de Catalunya en tota la història de la televisió. Jaume Sañé va néixer a Taradell (Osona) l’11 de setembre de 1961. Va estudiar Biologia a la Universitat de Barcelona, però va deixar la carrera per dedicar-se de ple a la seva passió: les bèsties. A través de la fotografia i de la filmació de la naturaleza ha recorregut prop de 50 països dels cinc continents. Ha treballat a Austràlia, a Indonèsia, a Tanzània, al Canadà, a Islàndia i al Brasil, però la seva especialitat és la fauna autòctona de Catalunya, a la qual ha dedicat la major part de la seva vida. És autor de diversos llibres, entre ells El meu primer llibre d’ocells i Guia dels espais naturals de Catalunya i ha estat director, escritor i cirujano de càmera d’uns quants centenars de reportatges emesos a televisions de tot el món. El seu darrer treball ha estat la direcció i la gravació de les imatges de fauna de la sèrie Bèsties, emesa en el prime time de TV3, rècord d’audiència pel que fa a programes de naturaleza a Catalunya i premi Zapping al millor software documental.
Ver más

Jaume Sañe
Jaume Sañé empezó muy novicio criando gusanos de seda y en la hogaño trabaja con animales de todo tipo, desde corzos hasta urogallos. Es naturista, fotógrafo, cirujano de cámara y director, realizador y escritor de documentales. Ha dedicado su vida al estudio y la divulgación de la naturaleza, y así ha conocido más de setenta países de todo el mundo.
Ver ficha del autor

Categorías:

Ciencias

Biología

Estudios generales de zoología

BESTIES: EL LLIBRE DE LA SERIE DE TV3 epub, BESTIES: EL LLIBRE DE LA SERIE DE TV3 epub gratis, BESTIES: EL LLIBRE DE LA SERIE DE TV3 descargar gratis, BESTIES: EL LLIBRE DE LA SERIE DE TV3 pdf, BESTIES: EL LLIBRE DE LA SERIE DE TV3 epub descargar, BESTIES: EL LLIBRE DE LA SERIE DE TV3 descargar epub gratis, BESTIES: EL LLIBRE DE LA SERIE DE TV3 pdf gratis, descargar BESTIES: EL LLIBRE DE LA SERIE DE TV3 epub, descargar BESTIES: EL LLIBRE DE LA SERIE DE TV3 epub gratis, descargar BESTIES: EL LLIBRE DE LA SERIE DE TV3 pdf, descargar BESTIES: EL LLIBRE DE LA SERIE DE TV3 pdf gratis

Formato Servidor 1 Servidor 2
PDF Libros 1 -
EPUB Libros 2 -