BREU HISTORIA DEL NACIONALISME ESPANYOL

BREU HISTORIA DEL NACIONALISME ESPANYOL descargar PDF gratis

Datos del ebook
breu història del nacionalisme espanyol-francesc puigpelat-9788415307426

Información del PDF:

  • Número de veces visto: 1510
  • Descargados: 1005 veces
  • Tamaño del archivo: 689 KB
  • Formatos de descarga: PDF – EPUB – MOBI

✅ Descargar BREU HISTORIA DEL NACIONALISME ESPANYOL pdf en español

Ver libros de categoría POLITICA

Sinopsis de BREU HISTÒRIA DEL NACIONALISME ESPANYOL
Premi d’Assaig Irla 2016
Quan es parla de nacionalisme, els focus mediàtics es dirigeixen només cap al País Basc o Catalunya. Però, què hi ha del nacionalisme espanyol? Arreu de l’Estat no costa gaire trobar qui defensa que ni existeix, ni ha existit. I és que l’espanyol és un nacionalisme sense mirall, que no és capaç de mirar-se a la cara i de reconèixer- se com a tal. De modo que, per a bona part dels espanyols, els nacionalistes sempre són «els altres».Per desmuntar aquestes construccions ideològiques, Francesc Puigpelat desplega un relat assagístic sobre com s’ha creat i desenvolupat el nacionalisme espanyol. N’estableix els primers antecedents en el mític Don Pelayo i repassa exhaustivament les manifestacions nacionalistes espanyoles dels dos darrers segles, que arrenquen en la Constitució de 1812, passen pel desastre del 98, la República i el franquisme, i arriben a l’actualitat.
Per a Puigpelat el nacionalisme espanyol és una ideologia essencialment acrítica, fossilitzada i idèntica a ella mateixa des dels seus orígens, fonamentada en el caràcter monolític i no plural de la nació espanyola.
Ver más

Francesc Puigpelat
Francesc Puigpelat (Balaguer, 1959) és escriptor i periodista. Ha publicat una quarantena de llibres, entre els que destaquen Història d’una dona en un Seat 600 (Pagès, 2018), L’amant de Rebis (premi Ciutat de Palma, 2017), La pista d’una morta (premi Gregal 2017), Magret i els anarquistes (premi Agusti Vehí, 2017), Els últims dies del caudillo Prim (2014), El retorn de Macbeth (premi Ciutat d’Alzira, 2013), Faust, el Terrorista (2010), Els Llops (premi Carlemany, 2005), Roger de Piropo (premi Pin i Soler, 2003), Apocalipsi blanc (premi Josep Pla, 1999) i Jocs de corrupció (premi Joanot Martorell, 1995). Quant a letras de niño i alegre, és autor, entre altres, de Romeo i Julieta. Segona part (premi Ramon Muntaner, 2014), El nen que va xatejar amb Jack Sparrow (premi Atrapallibres, 2016), La nena que es va convertir en mòbil (premi Folch i Torres, 2016), La ciutat secreta del Toubkal (premi Gran Angular, 2017) i La Lado dels Llunàtics (premi Vicent Silvestre, 2020) .
Ver ficha del autor

Categorías:

Ciencias Políticas y Sociales

Política

Política doméstico

BREU HISTORIA DEL NACIONALISME ESPANYOL epub, BREU HISTORIA DEL NACIONALISME ESPANYOL epub gratis, BREU HISTORIA DEL NACIONALISME ESPANYOL descargar gratis, BREU HISTORIA DEL NACIONALISME ESPANYOL pdf, BREU HISTORIA DEL NACIONALISME ESPANYOL epub descargar, BREU HISTORIA DEL NACIONALISME ESPANYOL descargar epub gratis, BREU HISTORIA DEL NACIONALISME ESPANYOL pdf gratis, descargar BREU HISTORIA DEL NACIONALISME ESPANYOL epub, descargar BREU HISTORIA DEL NACIONALISME ESPANYOL epub gratis, descargar BREU HISTORIA DEL NACIONALISME ESPANYOL pdf, descargar BREU HISTORIA DEL NACIONALISME ESPANYOL pdf gratis

¿CÓMO DESCARGAR ESTE LIBRO?

1. 📕Registrate gratis AQUÍ por 1 mes

2. 📕Antes que termine el mes, CANCELA la membresia

3. 📕Disfruta de todos los libros y contenidos que necesites

Registrate AQUÍ