Saltar al contenido

CAÇADORS DE BOLETS

septiembre 13, 2021

CAÇADORS DE BOLETS descargar PDF gratis

Datos del ebook
caçadors de bolets-9788478714056

Información del PDF:

  • Número de veces visto: 1694
  • Descargados: 630 veces
  • Tamaño del archivo: 665 KB
  • Formatos de descarga: PDF – EPUB – MOBI

✅ Descargar CAÇADORS DE BOLETS pdf en español

Ver libros de categoría BIOLOGIA

Sinopsis de CAÇADORS DE BOLETS
És la guia per gaudir dels bolets al bosc i a casa. Caçador de bolets, la guia del software de TV3, exposa tots els criteris necessaris per collir bolets amb seguretat, i ho fa de guisa didáctica, assequible, rigorosa i sobretot molt propera a la guisa de parlar dels bons boletaires, els autentics protagonistes d’aquest llibre. Per primera vegada, una guia proposa ordenar els grans grups de bolets del país segons els patrons de la classificació popular catalana. Amb aquesta guia aprendrem a identificar les especies de bolets comestibles mes freqüents a Catalunya, a diferenciar-les de les varietats toxiques mes perilloses i a transportar-les i conservar-les per gaudir dels bolets al bosc i a casa. El llibre ofereix una selecció de les millors receptes per cuinar bolets que diferents boletaires i cuiners del país van preparar als capítols del software de televisió.
Ver más
Me gusta, ahora puedo diferenciar un pebrasso de una sequoia. Ya no voy con la motosierra a por setas y eso me ha ahorrado unas cuantas multas. Recomendado para principiantes recién salidos del horfanato.

Categorías:

Ciencias

Biología

Micología

CAÇADORS DE BOLETS epub, CAÇADORS DE BOLETS epub gratis, CAÇADORS DE BOLETS descargar gratis, CAÇADORS DE BOLETS pdf, CAÇADORS DE BOLETS epub descargar, CAÇADORS DE BOLETS descargar epub gratis, CAÇADORS DE BOLETS pdf gratis, descargar CAÇADORS DE BOLETS epub, descargar CAÇADORS DE BOLETS epub gratis, descargar CAÇADORS DE BOLETS pdf, descargar CAÇADORS DE BOLETS pdf gratis

Formato Servidor 1 Servidor 2
PDF Libros 1 -
EPUB Libros 2 -