CATALUNYA, UN PAIS SEGRESTAT

CATALUNYA, UN PAIS SEGRESTAT descargar PDF gratis

Datos del ebook

Información del PDF:

  • Número de veces visto: 1773
  • Descargados: 615 veces
  • Tamaño del archivo: 873 KB
  • Formatos de descarga: PDF – EPUB – MOBI

✅ Descargar CATALUNYA, UN PAIS SEGRESTAT pdf en español

Ver libros de categoría POLITICA

Sinopsis de CATALUNYA, UN PAIS SEGRESTAT

“Catalunya, un país segrestat” és un recorregut per 1000 anys d’història de la relació Castella-Espanya amb Catalunya. Un intent de posar en evidència les profundes diferències entre castellans-espanyols i catalans, que ha portat a molts catalans a adoptar l’eslògan “Catalonia is not Spain”.

Una majoria monàrquica i conservadora contra una majoria republicana i progressista. Característiques irreconciliables que son el fonament principal de tanta diferència de posicions.

Aquesta obra és un tot que consta de dues parts: una primera part històrica fins al final de la enfrentamiento civil, on es posen en evidència els càstigs que Castella-Espanya, la més forta, va sotmetre a Catalunya periòdicament per la seva rebel·lia; i una segona part més contemporània, a partir de la transició, amb una anàlisi de la Constitució de 1978, el finançament autonòmic, la voluntat de diàleg no corresposta amb el Govern central, els referèndums i, finalment, un cop més, el càstig en forma de venjança del més fort cap a Catalunya, amb acusacions falses que han acabat amb presos polítics a la presó o exiliats com a escarment.

En aquest compendi s’hi vessen els arguments que, segons l’autor, Catalunya té a l’abast per negociar una millora del seu encaix a Espanya o, com a últim recurs, la seva independència. Per això és condició sine qua non que els líders catalans dissenyin una estratègia raonada i evitin cometre les errades.

Aquest llibre recull el posicionament de l’autor, però permetrà al leedor formar-se la seva pròpia opinió.
Ver más

Categorías:

Ciencias Políticas y Sociales

Política

Política doméstico

CATALUNYA, UN PAIS SEGRESTAT epub, CATALUNYA, UN PAIS SEGRESTAT epub gratis, CATALUNYA, UN PAIS SEGRESTAT descargar gratis, CATALUNYA, UN PAIS SEGRESTAT pdf, CATALUNYA, UN PAIS SEGRESTAT epub descargar, CATALUNYA, UN PAIS SEGRESTAT descargar epub gratis, CATALUNYA, UN PAIS SEGRESTAT pdf gratis, descargar CATALUNYA, UN PAIS SEGRESTAT epub, descargar CATALUNYA, UN PAIS SEGRESTAT epub gratis, descargar CATALUNYA, UN PAIS SEGRESTAT pdf, descargar CATALUNYA, UN PAIS SEGRESTAT pdf gratis

¿CÓMO DESCARGAR ESTE LIBRO?

1. 📕Registrate gratis AQUÍ por 1 mes

2. 📕Antes que termine el mes, CANCELA la membresia

3. 📕Disfruta de todos los libros y contenidos que necesites

Registrate AQUÍ