Saltar al contenido

CLANDESTINS

diciembre 22, 2020

CLANDESTINS descargar PDF gratis

Datos del ebook

Información del PDF:

  • Número de veces visto: 1692
  • Descargados: 914 veces
  • Tamaño del archivo: 639 KB
  • Formatos de descarga: PDF – EPUB – MOBI

✅ Descargar CLANDESTINS pdf en español

Ver libros de categoría POLITICA

Sinopsis de CLANDESTINS

Noms falsos, pisos francs, dobles personalitats: res no era el que semblava. Els clandestins es van enfrontar a la dictadura franquista en la lluita per les llibertats polítiques i nacionals. Aquesta és la seva història, neta de falsedats i rumors interessats, lliure de revisions idealitzades. L’autor els va conèixer i va compartir-ne els escenaris. A Clandestins, Antoni Batista assumeix el risc intel·lectual d’endinsar-se a explicar-los des dels seus amagatalls i des dels seus interiors: Gregorio López Raimundo, Joan Comorera, Ramon Sunyer, Miguel Núñez, Tomasa Cuevas, Palmira Domènech, Francesc Vicens, Quico Sabaté… i tanta altra gent compromesa i valenta, amb històries gairebé increïbles que són rescatades aquí de l’anonimat i l’oblit.
Ver más

ANTONI BATISTA

Antoni Batista Viladrich (Barcelona, 1952) Doctor en Ciències de la Comunicació. Periodista, musicòleg, escriptor. Professor de la facultat de Ciències de la Comunicació de la Universitat Autònoma de Barcelona,»Teoria i pràctica de la redacció periodística», i de la Universitat Rovira i Virgili de Tarragona,»Periodisme especialitzat en conflictes»i»Periodisme cultural». Professor del màster»Naciói Ciutadania»de la facultat d’Història de la Universitat de Barcelona.Ha treballat en diversos mitjans, l’últim dels quals La Vanguardia (1989-2003). Es va especialitzar en periodisme en situacions de conflicte, molt singularment en els casos de Israel/Palestina, Irlanda i País Basc , temàtica sobre la qual ha escrit sis llibres, en va fer el treball de recerca de doctorat i participa habitualment en seminaris i conferències. Codirigeix, amb el Dr. Antoni Segura els seminaris anuals de la UB sobre el conflicte basc.Ha estat director d’Anàlisi i Estratègia del Departament de la Presidència de la Generalitat de Catalunya (2003-2006), director de Comunicació de l’Institut Ramon Llull (2006-2008) i director de Comunicació del Gran Teatre del Liceu (2008-2009).
Ver ficha del autor

Categorías:

Ciencias Políticas y Sociales

Política

Partidos y movimientos políticos

CLANDESTINS epub, CLANDESTINS epub gratis, CLANDESTINS descargar gratis, CLANDESTINS pdf, CLANDESTINS epub descargar, CLANDESTINS descargar epub gratis, CLANDESTINS pdf gratis, descargar CLANDESTINS epub, descargar CLANDESTINS epub gratis, descargar CLANDESTINS pdf, descargar CLANDESTINS pdf gratis

Formato Servidor 1 Servidor 2
PDF Libros 1 -
EPUB Libros 2 -