Saltar al contenido

COM DISCUTIR AMB UN GAT. GUIA DE L ART DE LA PERSUASIO PER A HUMA NS

octubre 19, 2020

COM DISCUTIR AMB UN GAT. GUIA DE L ART DE LA PERSUASIO PER A HUMA NS descargar PDF gratis

Datos del ebook
Páginas del ejemplar:
184
Editorial:
EDICIONS SIDILLA
Idioma:
CATALÁN
Encuadernación:
Tapa blanda
ISBN:
9788494928185
Data de publicación:
2020
Editado en:
Besalu
Traductor:
AURORA BALLESTER

Información del PDF:

  • Número de veces visto: 1550
  • Descargados: 614 veces
  • Tamaño del archivo: 714 KB
  • Formatos de descarga: PDF – EPUB – MOBI

✅ Descargar COM DISCUTIR AMB UN GAT. GUIA DE L ART DE LA PERSUASIO PER A HUMA NS pdf en español

Ver libros de categoría AUTOAYUDA

Sinopsis de COM DISCUTIR AMB UN GAT. GUIA DE L ART DE LA PERSUASIÓ PER A HUMA NS

Els gats són uns manipuladors molt hàbils que us poden fer fer el que sigui amb un parell de miols. Però proveu de fer-los fer el que vosaltres voleu…Encara que és molt difícil, persuadir un gat és possible. Després d’aconseguir-ho, persuadir les persones és bufar i fer ampolles.
Amb Com discutir amb un gat aprendreu a: Argumentar lògicament, encara que el vostre oponent sigui irracional i pelut. Perfeccionar el vostre temps de resposta. Calcular exactament quan heu d’atacar. Trobar el llenguatge corporal, el to i el gest impecables, igual com ho fan els gats. Dominar el decòrum: l’art de congeniar amb els gats, inversors de risc, o persones. Fer que algú faci alguna cosa o que pari de fer-la. Guanyar-vos el respecte i la lleialtat de qualsevol ésser viu. I quin serà el resultat? Una resolució feliç, amb sort lliure d’esgarrapades.

«Jay Heinrichs en sap un niu, d’argumentació».—The Times
«Un mestre de la retòrica i un guru de la persuasió».—Salon
«Ajuntes una colla d’enginyers de la lògica per injectar pathos als seus arguments…i funciona!»—Un enginyer de la NASA
Ver más

JAY HEINRICHS

Ver ficha del autor

Categorías:

Autoayuda y Anímico

Autoayuda

COM DISCUTIR AMB UN GAT. GUIA DE L ART DE LA PERSUASIO PER A HUMA NS epub, COM DISCUTIR AMB UN GAT. GUIA DE L ART DE LA PERSUASIO PER A HUMA NS epub gratis, COM DISCUTIR AMB UN GAT. GUIA DE L ART DE LA PERSUASIO PER A HUMA NS descargar gratis, COM DISCUTIR AMB UN GAT. GUIA DE L ART DE LA PERSUASIO PER A HUMA NS pdf, COM DISCUTIR AMB UN GAT. GUIA DE L ART DE LA PERSUASIO PER A HUMA NS epub descargar, COM DISCUTIR AMB UN GAT. GUIA DE L ART DE LA PERSUASIO PER A HUMA NS descargar epub gratis, COM DISCUTIR AMB UN GAT. GUIA DE L ART DE LA PERSUASIO PER A HUMA NS pdf gratis, descargar COM DISCUTIR AMB UN GAT. GUIA DE L ART DE LA PERSUASIO PER A HUMA NS epub, descargar COM DISCUTIR AMB UN GAT. GUIA DE L ART DE LA PERSUASIO PER A HUMA NS epub gratis, descargar COM DISCUTIR AMB UN GAT. GUIA DE L ART DE LA PERSUASIO PER A HUMA NS pdf, descargar COM DISCUTIR AMB UN GAT. GUIA DE L ART DE LA PERSUASIO PER A HUMA NS pdf gratis

Formato Servidor 1 Servidor 2
PDF Libros 1 -
EPUB Libros 2 -