Saltar al contenido

COM EL SECRET EM VA CANVIAR LA VIDA: GENT REAL, HISTORIES REALS

agosto 8, 2021

COM EL SECRET EM VA CANVIAR LA VIDA: GENT REAL, HISTORIES REALS descargar PDF gratis

Datos del ebook
com el secret em va canviar la vida: gent real, histories reals-rhonda byrne-9788479539726

Información del PDF:

  • Número de veces visto: 1377
  • Descargados: 921 veces
  • Tamaño del archivo: 1028 KB
  • Formatos de descarga: PDF – EPUB – MOBI

✅ Descargar COM EL SECRET EM VA CANVIAR LA VIDA: GENT REAL, HISTORIES REALS pdf en español

Ver libros de categoría AUTOAYUDA

Sinopsis de COM EL SECRET EM VA CANVIAR LA VIDA: GENT REAL, HISTORIES REALS
EL FENOMEN MUNDIAL QUE HA TRANSFORMAT MILIONS DE VIDES

Durant l’última dècada, “El Secret”, de Rhonda Byrne, ha estat un best-seller que ha exercit un innegable i poderós impacte en milions de lectors d’arreu del món. Ara, per primer cop, Rhonda Byrne presenta un recull de les històries reals més inspiradores i impressionants sobre el poder d’”El Secret” que li han fet arribar persones com tu al llarg dels darrers deu anys. “Com ‘El Secret’ Em Va Canviar La Vida” parla de persones normals i corrents que han transformat completament la seva economia, salut, relacions, simpatía, família i feina en aplicar els ensenyaments d’”El Secret”. I de com tu també pots millorar la teva vida amb la llei més poderosa de l’Univers.
Ver más

Rhonda Byrne
Rhonda Byrne es la creadora de “El Secreto”, el film documental que en el año 2006 revolucionó el mundo, transformó millones de vidas e inició un movimiento planetario. Ese mismo año, se publicó el manual “El Secreto”, de la misma autora, que se ha traducido a más de cincuenta idiomas y que continúa siendo uno de los títulos más vendidos de este siglo. Rhonda ha escrito otros tres best sellers: “El Poder”, en 2010; “La Encantamiento”, en 2012 y “Héroe”, en 2013.
Ver ficha del autor

Categorías:

Autoayuda y Intelectual

Autoayuda

COM EL SECRET EM VA CANVIAR LA VIDA: GENT REAL, HISTORIES REALS epub, COM EL SECRET EM VA CANVIAR LA VIDA: GENT REAL, HISTORIES REALS epub gratis, COM EL SECRET EM VA CANVIAR LA VIDA: GENT REAL, HISTORIES REALS descargar gratis, COM EL SECRET EM VA CANVIAR LA VIDA: GENT REAL, HISTORIES REALS pdf, COM EL SECRET EM VA CANVIAR LA VIDA: GENT REAL, HISTORIES REALS epub descargar, COM EL SECRET EM VA CANVIAR LA VIDA: GENT REAL, HISTORIES REALS descargar epub gratis, COM EL SECRET EM VA CANVIAR LA VIDA: GENT REAL, HISTORIES REALS pdf gratis, descargar COM EL SECRET EM VA CANVIAR LA VIDA: GENT REAL, HISTORIES REALS epub, descargar COM EL SECRET EM VA CANVIAR LA VIDA: GENT REAL, HISTORIES REALS epub gratis, descargar COM EL SECRET EM VA CANVIAR LA VIDA: GENT REAL, HISTORIES REALS pdf, descargar COM EL SECRET EM VA CANVIAR LA VIDA: GENT REAL, HISTORIES REALS pdf gratis

Formato Servidor 1 Servidor 2
PDF Libros 1 -
EPUB Libros 2 -