Saltar al contenido

COM PARLAR BE EN PUBLIC

diciembre 23, 2020

COM PARLAR BE EN PUBLIC descargar PDF gratis

Datos del ebook

Información del PDF:

  • Número de veces visto: 1578
  • Descargados: 1042 veces
  • Tamaño del archivo: 746 KB
  • Formatos de descarga: PDF – EPUB – MOBI

✅ Descargar COM PARLAR BE EN PUBLIC pdf en español

Ver libros de categoría AUTOAYUDA

Sinopsis de COM PARLAR BE EN PUBLIC

En aquest llibre hi trobarem moltes eines que ens podran ajudar a parlar bé en públic. És un llibre, el qual ens dona tot un seguit d’eines, que ens ajuda i ens guia per ser un bon orador: a tenir una bona tècnica, perdre el pànic, bienes per preparar-se bé el discurs, per guanyar-te l’auditor i moltes coses més.
Ver más

JOANA RUBIO
Joana Rubio (Capellades, 1962) és llicenciada en Ciències de la Informació i treballa com a professora de Tècniques de Comunicació Vocal i Escrita a la Universitat Politècnica de Catalunya (UPC). Ha estat redactora d’El Gaceta i és consultora de comunicació de l’Institute For LifeLong Learning. Imparteix tallers a la Universitat de Barcelona, a la Universitat de Girona i a la Universitat Politècnica de Cartagena.
Ver ficha del autor

Categorías:

Autoayuda y Inmaterial

Autoayuda

COM PARLAR BE EN PUBLIC epub, COM PARLAR BE EN PUBLIC epub gratis, COM PARLAR BE EN PUBLIC descargar gratis, COM PARLAR BE EN PUBLIC pdf, COM PARLAR BE EN PUBLIC epub descargar, COM PARLAR BE EN PUBLIC descargar epub gratis, COM PARLAR BE EN PUBLIC pdf gratis, descargar COM PARLAR BE EN PUBLIC epub, descargar COM PARLAR BE EN PUBLIC epub gratis, descargar COM PARLAR BE EN PUBLIC pdf, descargar COM PARLAR BE EN PUBLIC pdf gratis

Formato Servidor 1 Servidor 2
PDF Libros 1 -
EPUB Libros 2 -