CONEIXER ELS OCELLS

CONEIXER ELS OCELLS descargar PDF gratis

Datos del ebook
coneixer els ocells-jaume sañe-9788497914482

Información del PDF:

  • Número de veces visto: 1398
  • Descargados: 868 veces
  • Tamaño del archivo: 964 KB
  • Formatos de descarga: PDF – EPUB – MOBI

✅ Descargar CONEIXER ELS OCELLS pdf en español

Ver libros de categoría BIOLOGIA

Sinopsis de CONEIXER ELS OCELLS

T’agraden els ocells? Doncs aquí tens l’eina perfecta per entrar en aquest món apassionant. Aquest llibre t’obrirà el camí començant pel principi. Coneixeràs la biologia dels ocells, sabràs com fer menjadores i caixes-niu i aprendràs a identificar totes les espècies més interessants de la nostra fauna. És a les teves mans… En el llibre hi descobriràs els ocells més característics del nostre país. Els podràs reconèixer amb les fotografies a tot color que il·lustren l’obra i hi trobaràs una detallada explicació de com és l’ocell en qüestió, on viu i quines curiositats té pel que fa al seu comportament, el seu nom, la seva relació amb l’home o, entre altres coses, la seva guisa de viure. A més, el llibre detalla les espècies que s’hi assemblen per tal de facilitar-ne la seva distinció.
Ver más

Jaume Sañe

Jaume Sañé empezó muy novicio criando gusanos de seda y en la contemporaneidad trabaja con animales de todo tipo, desde corzos hasta urogallos. Es naturista, fotógrafo, cámara de cámara y director, realizador y libretista de documentales. Ha dedicado su vida al estudio y la divulgación de la naturaleza, y así ha conocido más de setenta países de todo el mundo.
Ver ficha del autor

Un llibre molt bo per aprendre coses sobre els ocells. Felicitats!!!!!!!!

es muy bueno.recomendado para los amantes de las aves

Categorías:

Ciencias

Biología

Zoología sistemática. Tipos de animales

CONEIXER ELS OCELLS epub, CONEIXER ELS OCELLS epub gratis, CONEIXER ELS OCELLS descargar gratis, CONEIXER ELS OCELLS pdf, CONEIXER ELS OCELLS epub descargar, CONEIXER ELS OCELLS descargar epub gratis, CONEIXER ELS OCELLS pdf gratis, descargar CONEIXER ELS OCELLS epub, descargar CONEIXER ELS OCELLS epub gratis, descargar CONEIXER ELS OCELLS pdf, descargar CONEIXER ELS OCELLS pdf gratis

¿CÓMO DESCARGAR ESTE LIBRO?

1. 📕Registrate gratis AQUÍ por 1 mes

2. 📕Antes que termine el mes, CANCELA la membresia

3. 📕Disfruta de todos los libros y contenidos que necesites

Registrate AQUÍ