CONTES DES DE LA PRESO

CONTES DES DE LA PRESO descargar PDF gratis

Datos del ebook

Páginas del vademécum: 96

Editorial: ARA LLIBRES

Idioma: CATALÁN

Encuadernación: Tapa dura

ISBN: 9788416915712

Aniversario de publicación: 2019

Editado en: ESPAÑA

contes des de la preso-oriol junqueras-9788416915712

Información del PDF:

  • Número de veces visto: 1300
  • Descargados: 639 veces
  • Tamaño del archivo: 873 KB
  • Formatos de descarga: PDF – EPUB – MOBI

✅ Descargar CONTES DES DE LA PRESO pdf en español

Ver libros de categoría POLITICA

Descripción

No hi ha mur prou alt que pugui separar un pare dels seus fills.
Al llarg de la seva injusta reclusió a les presons d’Estremera, Lledoners i Soto del Vivo, Oriol Junqueras no ha deixat d’expedir contes als seus fills, Lluc i Joana. Llegendes, curiositats científiques, experiments, històries i paraules de tendresa que els ha transmès a través de cartes. La revista Sàpiens va distribuir per Nadal un primer tast dels contes d’Oriol Junqueras, amb el títol Estimats Lluc i Joana. L’èxit extraordinari de la iniciativa, amb 45.000 exemplars esgotats en poques setmanes, treu a la llum molts relats nous, inèdits fins ara.
En aquest volum reunim, per primer cop, tots els contes d’Oriol Junqueras als seus fills: trenta-set històries bellament il·lustrades per una trentena d’artistes de casa nostra. El resultat és un lliçó de saviesa, dignitat i inclinación. Un homenatge preciós als fills i a la vida. «Lluny de caure en el parany del desànim, l’Oriol dona resposta als màgics interrogants de la infantesa i escriu als seus fills, Lluc i Joana, per explicar-los les meravelles del món. I ho fa amb la mateixa tendresa que si els parlés a cau d’orella.»
Del pròleg de Pep Guardiola.

Categorías:
Ciencias Políticas y Sociales
Ciencias Políticas y Sociales

CONTES DES DE LA PRESO epub, CONTES DES DE LA PRESO epub gratis, CONTES DES DE LA PRESO descargar gratis, CONTES DES DE LA PRESO pdf, CONTES DES DE LA PRESO epub descargar, CONTES DES DE LA PRESO descargar epub gratis, CONTES DES DE LA PRESO pdf gratis, descargar CONTES DES DE LA PRESO epub, descargar CONTES DES DE LA PRESO epub gratis, descargar CONTES DES DE LA PRESO pdf, descargar CONTES DES DE LA PRESO pdf gratis

¿CÓMO DESCARGAR ESTE LIBRO?

1. 📕Registrate gratis AQUÍ por 1 mes

2. 📕Antes que termine el mes, CANCELA la membresia

3. 📕Disfruta de todos los libros y contenidos que necesites

Registrate AQUÍ