Saltar al contenido

COUSTEAU

octubre 12, 2020

COUSTEAU descargar PDF gratis

Datos del ebook
Páginas del volumen:
36
Editorial:
VEGUETA EDICIONES
Idioma:
CATALÁN
Encuadernación:
Tapa dura
ISBN:
9788417137335
Momento de publicación:
2019
Editado en:
ESPAÑA
Traductor:
ARIADNA POUS SOLÀ

Información del PDF:

  • Número de veces visto: 1430
  • Descargados: 690 veces
  • Tamaño del archivo: 779 KB
  • Formatos de descarga: PDF – EPUB – MOBI

✅ Descargar COUSTEAU pdf en español

Ver libros de categoría INFANTIL

Sinopsis de COUSTEAU

Jacques Cousteau va ser el descobridor dels oceans. Va inventar i va desenvolupar equips de busseig, va escriure llibres que es van convertir en best sellers, va realitzar pel·lícules premiades i reeixides campanyes per a la preservació dels mars. També va ser ofcial naval, científc, fotogràfc-fo, investigador i un exemple a seguir per a milions de persones. En aquest llibre, el fll de Cousteau, Philipe, descobreix els èxits del seu famós pare.

Vegueta ha tingut el privilegi de comptar amb la col·laboració de Jan Cousteau, nora de Cousteau i vídua del seu fll Philippe, protagonista del llibre. L’autor es va reunir amb ella a Washington. Jan emocionada ens va cedir per a la seva publicació la carta que havia rebut de Philippe quan estava en una expedició.A més de la carta de Philippe, aquest títol inclou una postal i una segona carta que simulen la correspondència de Philippe amb la seva mare, quan estava en l’internat i els seus pares viatjaven per tot el món a bord del Calypso.

Tant el registre de la narració com l’estil de les imatges estan adequats als escolars en una franja d’edat d’entre 8 i 11 anys.

El text i les Il·lustracions s’asseguren de tractar temes didàctics transversals als àmbits d’activitat del personatge, de cara tant a la recitación en família com a l’ús en centres escolars i al reforç del pr…
Ver más

Categorías:

Pueril

Pueril 6 a 8 primaveras

Naturaleza y ciencia

COUSTEAU epub, COUSTEAU epub gratis, COUSTEAU descargar gratis, COUSTEAU pdf, COUSTEAU epub descargar, COUSTEAU descargar epub gratis, COUSTEAU pdf gratis, descargar COUSTEAU epub, descargar COUSTEAU epub gratis, descargar COUSTEAU pdf, descargar COUSTEAU pdf gratis

Formato Servidor 1 Servidor 2
PDF Libros 1 -
EPUB Libros 2 -