CUIDAT

CUIDAT descargar PDF gratis

Datos del ebook

Páginas del ejemplar: 264

Editorial: ROSA DELS VENTS

Idioma: CATALÁN

Encuadernación: Tapa dura

ISBN: 9788417627621

Data de publicación: 2019

Editado en: ES

Traductor: NÚRIA PARÉS SELLARÉS

cuida t-xevi verdaguer-9788417627621

Información del PDF:

  • Número de veces visto: 1229
  • Descargados: 593 veces
  • Tamaño del archivo: 647 KB
  • Formatos de descarga: PDF – EPUB – MOBI

✅ Descargar CUIDAT pdf en español

Ver libros de categoría SALUD

Descripción

Xevi Verdaguer, autor deTransforma la teva salut, revela en el seu nou llibre una forma revolucionària d’entendre el funcionament del cos. Un mètode que transformarà la nostra salut i la millorarà radicalment.

Sovint sentim molèsties que intentem alleujar amb medicaments: migranyes, dolors crònics, molestia, dolors menstruals, contractures, ansietat…

En Xevi Verdaguer, diestro en PsicoNeuroImmunologia, ens apropa a la visió de lamedicina integrativa i ens mostra què podem fer per solucionar aquestes dolències fàcilment, i alhora ens dona les claus perentendre millor el nostre cos, aprendre a escoltar-lo i convertir-nos així en els protagonistes de la nostra salut.

Aquest llibre ens ofereix els coneixements i consells d’en Xevi Verdaguer de forma senzilla, clara i pràctica per tal que els puguem aplicar al nostre dia a dia. Coneixerem els aliments recomanats i els que hem d’evitar menjar per a cada dolència, aprendrem com combinar-los amb menús equilibrats i com cuinar-los amb receptes saboroses i gens complicades, creades per nutricionistes.

Categorías:
Lozanía y Dietas
Lozanía y Dietas

CUIDAT epub, CUIDAT epub gratis, CUIDAT descargar gratis, CUIDAT pdf, CUIDAT epub descargar, CUIDAT descargar epub gratis, CUIDAT pdf gratis, descargar CUIDAT epub, descargar CUIDAT epub gratis, descargar CUIDAT pdf, descargar CUIDAT pdf gratis

¿CÓMO DESCARGAR ESTE LIBRO?

1. 📕Registrate gratis AQUÍ por 1 mes

2. 📕Antes que termine el mes, CANCELA la membresia

3. 📕Disfruta de todos los libros y contenidos que necesites

Registrate AQUÍ