Saltar al contenido

D HEROIS I TRAIDORS

enero 28, 2021

D HEROIS I TRAIDORS descargar PDF gratis

Datos del ebook

Información del PDF:

  • Número de veces visto: 1674
  • Descargados: 1002 veces
  • Tamaño del archivo: 924 KB
  • Formatos de descarga: PDF – EPUB – MOBI

✅ Descargar D HEROIS I TRAIDORS pdf en español

Ver libros de categoría POLITICA

Sinopsis de D HEROIS I TRAIDORS

Les relacions polítiques i institucionals entre Catalunya i l’Estat espanyol passen per un dels pitjors moments.Quan semblava que Espanya havia superat els reptes de la liberalització economica, la integració europeai la configuració d’una societat del benestar homologable al de les democràcies mes avançades d’Europa,reapareixen els fantasmes del mal govern i de les lluites fratricides, com si es tractes d’una fatalitat.Com hem arribat fins a aquest punt? Santi Vila analitza els errors comesos en el camp sobiranista durantels ºltims anys i tambe els que ha perpetrat el govern espanyol. Reporta la seva experiencia en l’interior delgovern que va organitzar el referendum i va resolver la independencia, explica la seva declaració davant dela jutge Lamela, el pas per la presó i les sensacions despres d’haver-se vist, pels sectors mes favorables a laindependencia, transformat d’heroi a trador.
Ver más

SANTI VILA

Santi Vila (Granollers, Barcelona,1973) es doctor en Historia Contemporánea y político, militante del Partit Demòcrata Europeu Català (PDeCAT). Ha sido diputado en el Parlament de Cataluña, corregidor de Figueres, conseller de Zona y Sostenibilidad, conseller de Civilización y conseller de Empresa y Conocimiento de la Generalitat. En 2004 obtuvo el premio Joan Fuster de preparación con Elogi de la memòria. En 2016 publicó Un moment fundacional. Visions des del reformisme modern. Ha sido distinguido con la Medalla Ildefonso Cerdà del Col·legi d’Enginyers de Catalunya y con la Medalla de Honor del Col·legi d’Arquitectes de Catalunya. Colabora como articulista en las páginas de La Vanguardia. Partidario de la convocatoria de elecciones en Cataluña tras el referéndum del 1 de octubre de 2017, el 26 de ese mismo mes, horas antaño de que el Parlament proclamara la independencia, presentó su dimisión.
Ver ficha del autor

Categorías:

Ciencias Políticas y Sociales

Política

Política doméstico

D HEROIS I TRAIDORS epub, D HEROIS I TRAIDORS epub gratis, D HEROIS I TRAIDORS descargar gratis, D HEROIS I TRAIDORS pdf, D HEROIS I TRAIDORS epub descargar, D HEROIS I TRAIDORS descargar epub gratis, D HEROIS I TRAIDORS pdf gratis, descargar D HEROIS I TRAIDORS epub, descargar D HEROIS I TRAIDORS epub gratis, descargar D HEROIS I TRAIDORS pdf, descargar D HEROIS I TRAIDORS pdf gratis

Formato Servidor 1 Servidor 2
PDF Libros 1 -
EPUB Libros 2 -