DE CAP A PEUS: EL MEU LLIBRE DEL COS

DE CAP A PEUS: EL MEU LLIBRE DEL COS descargar PDF gratis

Datos del ebook

Información del PDF:

  • Número de veces visto: 1708
  • Descargados: 974 veces
  • Tamaño del archivo: 714 KB
  • Formatos de descarga: PDF – EPUB – MOBI

✅ Descargar DE CAP A PEUS: EL MEU LLIBRE DEL COS pdf en español

Ver libros de categoría INFANTIL

Sinopsis de DE CAP A PEUS: EL MEU LLIBRE DEL COS

Coneix la Koko i el exploradors i acompanya’ls en una aventura que recorrerà el teu cos de cap a peus. Al llarg del camí, coneixeràs un cervell molt treballador, un cor que no es cansa de bategar i un esquelet ple d’ossos. Un llibre ple d’activitats i jocs per compartir amb els nens i nenes. Participa en el joc dels sons del cos, posa a prova la teva memoria, fes un bigoti amb el dit, practica l’experiment de les bombolles, ves al gimnàs dels músculs, juga a la xarranca amb una figura humana… aprenem i ens divertim, amb preguntes i respostes, activitats i jocs. á Estàs a punt per iniciar un viatge a traves del teu cos, per dins i per fora? La Koko i els tres exploradors viatgen pel teu cos i t’ensenyen com funciona. Els encanten les aventures! Així podràs descobrir com treballa el teu cervell, els cabells, les dents, la veu, el cor i la sang, fins a la pell, els ossos, o coneixer com respires, dorms, creixes, com estar sa, per que et poses malalt, i descobrir com funcionen els teus sentiments. á
Ver más

Categorías:

De niño

De niño 6 a 8 primaveras

Naturaleza y ciencia

DE CAP A PEUS: EL MEU LLIBRE DEL COS epub, DE CAP A PEUS: EL MEU LLIBRE DEL COS epub gratis, DE CAP A PEUS: EL MEU LLIBRE DEL COS descargar gratis, DE CAP A PEUS: EL MEU LLIBRE DEL COS pdf, DE CAP A PEUS: EL MEU LLIBRE DEL COS epub descargar, DE CAP A PEUS: EL MEU LLIBRE DEL COS descargar epub gratis, DE CAP A PEUS: EL MEU LLIBRE DEL COS pdf gratis, descargar DE CAP A PEUS: EL MEU LLIBRE DEL COS epub, descargar DE CAP A PEUS: EL MEU LLIBRE DEL COS epub gratis, descargar DE CAP A PEUS: EL MEU LLIBRE DEL COS pdf, descargar DE CAP A PEUS: EL MEU LLIBRE DEL COS pdf gratis

¿CÓMO DESCARGAR ESTE LIBRO?

1. 📕Registrate gratis AQUÍ por 1 mes

2. 📕Antes que termine el mes, CANCELA la membresia

3. 📕Disfruta de todos los libros y contenidos que necesites

Registrate AQUÍ