DINOSAURES I ALTRES ANIMALS PREHISTORICS

DINOSAURES I ALTRES ANIMALS PREHISTORICS descargar PDF gratis

Datos del ebook

Recomendado para: 6 – 8 abriles

Páginas del tomo: 96

Editorial: BLUME

Idioma: CATALÁN

Encuadernación: Tapa dura

ISBN: 9788417254636

Término de publicación: 2018

Editado en: BARCELONA

dinosaures i altres animals prehistorics-matt sewell-9788417254636

Información del PDF:

  • Número de veces visto: 1582
  • Descargados: 738 veces
  • Tamaño del archivo: 748 KB
  • Formatos de descarga: PDF – EPUB – MOBI

✅ Descargar DINOSAURES I ALTRES ANIMALS PREHISTORICS pdf en español

Ver libros de categoría INFANTIL

Descripción

Prenent com a referència les investigacions més recents, aquests dinosaures es mostren aquí com mai no els havies vist. Amb unes plaques cuirassades, amb urpes com navalles, de colors vius o amb un plomatge magnífic, aquestes bèsties de terra, mar i ventarrón són realment impressionants. Sempre ens havien dit que els dinosaures eren com uns llangardaixos grossos amb escates de color marró o d’un verd apagat, però això ja ha passat a la història.
Alguns paleontòlegs -els científics que estudien els fòssils- molt savis creuen que diversos dinosaures podien haver estat de colors ben vius. I no només això, sinó que molts potser tenien plomes! Les il·lustracions de les pàgines següents s’han inspirat en aquestes idees i t’ajudaran a imaginar com era realment el món extraordinari i terrorífic del passat llunyà.

Categorías:
Inmaduro
Inmaduro

DINOSAURES I ALTRES ANIMALS PREHISTORICS epub, DINOSAURES I ALTRES ANIMALS PREHISTORICS epub gratis, DINOSAURES I ALTRES ANIMALS PREHISTORICS descargar gratis, DINOSAURES I ALTRES ANIMALS PREHISTORICS pdf, DINOSAURES I ALTRES ANIMALS PREHISTORICS epub descargar, DINOSAURES I ALTRES ANIMALS PREHISTORICS descargar epub gratis, DINOSAURES I ALTRES ANIMALS PREHISTORICS pdf gratis, descargar DINOSAURES I ALTRES ANIMALS PREHISTORICS epub, descargar DINOSAURES I ALTRES ANIMALS PREHISTORICS epub gratis, descargar DINOSAURES I ALTRES ANIMALS PREHISTORICS pdf, descargar DINOSAURES I ALTRES ANIMALS PREHISTORICS pdf gratis

¿CÓMO DESCARGAR ESTE LIBRO?

1. 📕Registrate gratis AQUÍ por 1 mes

2. 📕Antes que termine el mes, CANCELA la membresia

3. 📕Disfruta de todos los libros y contenidos que necesites

Registrate AQUÍ