Saltar al contenido

DONES ALTERADES I

octubre 26, 2020

DONES ALTERADES I descargar PDF gratis

Datos del ebook

Información del PDF:

  • Número de veces visto: 1773
  • Descargados: 756 veces
  • Tamaño del archivo: 710 KB
  • Formatos de descarga: PDF – EPUB – MOBI

✅ Descargar DONES ALTERADES I pdf en español

Ver libros de categoría HUMOR

Sinopsis de DONES ALTERADES I

La família, la feina, les amigues, lamor, el sexe, els fills, els pares i els avis: tot té cabuda en les divertides vinyetes del món de Maitena, però des duna perspectiva única… el punt de presencia de la dona davui. La dona davui? La dona estressada o, com bé diu el títol, «alterada». O atrafegada, atabalada, aclaparada, angoixada… Per què? Per les nombroses tasques i deures dintre i fora de casa; per lobligació de ser bonica, o si més no de semblar-ho; pel desig de ser forta i la sorpresa en descobrir-se fràgil. Els temps han canviat, totes semblem més alliberades, fins i tot més felices, però les relacions importants continuen presents a les nostres vides. Encara plorem davant dun telèfon que no sona. Encara volem ser desitjades. Sovint som una mica ingènues. Aquest és el món que retrata Maitena. En les seves històries, la ironia i la tendresa es donen la mà, convertint lhumor en una lliçó de supervivència. Lluny del feminisme radical i a prop, molt a prop, del tragí quotidià de totes les dones sense distincions, aquestes dones alterades són un retrat cabdal de les misèries i les grandeses daquest joc de regles estranyes que és la vida.
Ver más

MAITENA

Maitena Burundarena nació en Buenos Aires en 1962. Y desde hace primaveras tiene una página de humor en la revista argentina ‘para Ti’, que actualmente reproducen los distintos suplementos de los periódicos ‘El País’ en España, ‘La Stampa’ en Italia, ‘El Mercurio’ en Pimiento, ‘El Doméstico’ en Venezuela, y ‘El País’ en Uruguay.Maitena, en sus inicios, trabajó como ilustradora gráfica para diarios y revistas de Argentina y diversas editoriales.
Ver ficha del autor

Categorías:

Cómics

Cómics de humor

DONES ALTERADES I epub, DONES ALTERADES I epub gratis, DONES ALTERADES I descargar gratis, DONES ALTERADES I pdf, DONES ALTERADES I epub descargar, DONES ALTERADES I descargar epub gratis, DONES ALTERADES I pdf gratis, descargar DONES ALTERADES I epub, descargar DONES ALTERADES I epub gratis, descargar DONES ALTERADES I pdf, descargar DONES ALTERADES I pdf gratis

Formato Servidor 1 Servidor 2
PDF Libros 1 -
EPUB Libros 2 -