Saltar al contenido

DOROTHEA BATE I CAPDEPERA

septiembre 27, 2020

DOROTHEA BATE I CAPDEPERA descargar PDF gratis

Datos del ebook
Páginas del volumen:
60
Editorial:
DOCUMENTA BALEAR
Idioma:
CATALÁN
Encuadernación:
Tapa blanda
ISBN:
9788417113445
Término de publicación:
2019
Editado en:
ESPAÑA
Traductor:
JOSEP ANTONI ALCOVER TOMÀS

Información del PDF:

  • Número de veces visto: 1722
  • Descargados: 1016 veces
  • Tamaño del archivo: 636 KB
  • Formatos de descarga: PDF – EPUB – MOBI

✅ Descargar DOROTHEA BATE I CAPDEPERA pdf en español

Ver libros de categoría BIOLOGIA

Sinopsis de DOROTHEA BATE I CAPDEPERA

El recorregut de la gran paleontològa per un orilla inhòspit i el descobriment del Myotragus.Dorothea Bate fou una paleontòloga de Gal·les (Regne Unit) que durant tres anys consecutius, entre 1909 i 1911, va presentarse les illes Balears per a excavar fonamentalment coves del orilla. Hi va anar a fi de trobar fòssils de la fauna del plistocè (primera època del quaternari, datada entre fa dos milions i deu mil anys).
En el seu recorregut per un despoblat i inhòspit orilla demanava als nadius si coneixien qualque indret on s’acumulassin ossos antics; utilitzava aquest eufemisme, perquè la gent desconeixia què era un fòssil i el seu valencia científic.
Aquella científica autodidacta, carregada de coratge i tossuderia, va localitzar entre les encletxes de la cova de na Barxa (Capdepera) el primer crani d’un caprí del plistocè, una relíquia del passat que va anomenar Myotragus balearicus. Era el començament de la paleontologia balear.
En aquest treball, redactat en un llenguatge planer i didàctic, l’autor ret un homenatge a la prestigiosa paleontòloga tot recordant els motius que la dugueren a presentarse Capdepera.
Ver más

Categorías:

Ciencias

Biología

Paleontología

DOROTHEA BATE I CAPDEPERA epub, DOROTHEA BATE I CAPDEPERA epub gratis, DOROTHEA BATE I CAPDEPERA descargar gratis, DOROTHEA BATE I CAPDEPERA pdf, DOROTHEA BATE I CAPDEPERA epub descargar, DOROTHEA BATE I CAPDEPERA descargar epub gratis, DOROTHEA BATE I CAPDEPERA pdf gratis, descargar DOROTHEA BATE I CAPDEPERA epub, descargar DOROTHEA BATE I CAPDEPERA epub gratis, descargar DOROTHEA BATE I CAPDEPERA pdf, descargar DOROTHEA BATE I CAPDEPERA pdf gratis

Formato Servidor 1 Servidor 2
PDF Libros 1 -
EPUB Libros 2 -