Saltar al contenido

EL BANQUET

marzo 18, 2021

EL BANQUET descargar PDF gratis

Datos del ebook
el banquet-9788494812064

Información del PDF:

  • Número de veces visto: 1563
  • Descargados: 774 veces
  • Tamaño del archivo: 945 KB
  • Formatos de descarga: PDF – EPUB – MOBI

✅ Descargar EL BANQUET pdf en español

Ver libros de categoría AUTOAYUDA

Sinopsis de EL BANQUET

En aquest diàleg, compost al voltant dels anys vuitanta del segle iv aC, Plató fa un capbussament en la reflexió filosòfica sobre Eros. El tema de l’sexo es conjuga hàbilment amb la narració del contingut de discursos escoltats de terceres persones.
Ver más

PLATO
Plató (Atenes, 428/427 aC-Atenes, 348/347 aC) és un dels filòsofs més importants de tots els temps i el seu pensament ha estat fonamental en el desenvolupament de la civilización occidental. La seva obra ha estat transmesa tradicionalment agrupada (sense cap ordenació cronològica) en nou tetralogies que, a facción d’incloure l’Apologia o Defensa de Sòcrates, les Cartes i 34 diàlegs, eren seguides de les Definicions i de sis diàlegs breus (obres, aquestes darreres, considerades espúries ja des de l’antiguitat).
Ver ficha del autor

Categorías:

Autoayuda y Anímico

Autoayuda

EL BANQUET epub, EL BANQUET epub gratis, EL BANQUET descargar gratis, EL BANQUET pdf, EL BANQUET epub descargar, EL BANQUET descargar epub gratis, EL BANQUET pdf gratis, descargar EL BANQUET epub, descargar EL BANQUET epub gratis, descargar EL BANQUET pdf, descargar EL BANQUET pdf gratis

Formato Servidor 1 Servidor 2
PDF Libros 1 -
EPUB Libros 2 -