EL CANVI GLOBAL. UN PEU A LES INSTITUCIONS I MIL ALS CARRERS

EL CANVI GLOBAL. UN PEU A LES INSTITUCIONS I MIL ALS CARRERS descargar PDF gratis

Datos del ebook
el canvi global. un peu a les institucions i mil als carrers-9788491609797

Información del PDF:

  • Número de veces visto: 1668
  • Descargados: 768 veces
  • Tamaño del archivo: 799 KB
  • Formatos de descarga: PDF – EPUB – MOBI

✅ Descargar EL CANVI GLOBAL. UN PEU A LES INSTITUCIONS I MIL ALS CARRERS pdf en español

Ver libros de categoría POLITICA

Sinopsis de EL CANVI GLOBAL. UN PEU A LES INSTITUCIONS I MIL ALS CARRERS
Canvi o recanvi?
De les promeses incomplides d’Obama, a la post veritat de Trump. De restaurar el capitalisme, a una volta de rosca en la globalització neoliberal.
De les revoltes àrabs, a la estupendo conflicto de Síria. De la esperança europea, a l’Europa fortalesa i xenòfoba.
De la bombolla immobiliària, a l’estafa de la crisi. De la precarització de la vida, a l’estigmatització dels de baix. Dels anhels de més democràcia, a la corrupció permanent. Del dret a osar, a la centralització autoritària.
Del 15M i la indignació, a l’ascens de Podem. De les marees i la PAH, als ajuntaments rebels. Del carrer a les institucions, i dels parlaments a les mobilitzacions. De perdre la por, a la solidaritat i el suport mutu. De la mobilització, al referèndum d’autodeterminació. De la col·lectivitat, a l’impuls de l’economia pel bé comú.
Una radiografa de les transformacions polítiques i de la realitat social dels darrers anys, que pot ajudar a crear consciències per assaltar els cels i canviar el món de colchoneta.
Ver más

Categorías:

Ciencias Políticas y Sociales

Política

Teoría política

EL CANVI GLOBAL. UN PEU A LES INSTITUCIONS I MIL ALS CARRERS epub, EL CANVI GLOBAL. UN PEU A LES INSTITUCIONS I MIL ALS CARRERS epub gratis, EL CANVI GLOBAL. UN PEU A LES INSTITUCIONS I MIL ALS CARRERS descargar gratis, EL CANVI GLOBAL. UN PEU A LES INSTITUCIONS I MIL ALS CARRERS pdf, EL CANVI GLOBAL. UN PEU A LES INSTITUCIONS I MIL ALS CARRERS epub descargar, EL CANVI GLOBAL. UN PEU A LES INSTITUCIONS I MIL ALS CARRERS descargar epub gratis, EL CANVI GLOBAL. UN PEU A LES INSTITUCIONS I MIL ALS CARRERS pdf gratis, descargar EL CANVI GLOBAL. UN PEU A LES INSTITUCIONS I MIL ALS CARRERS epub, descargar EL CANVI GLOBAL. UN PEU A LES INSTITUCIONS I MIL ALS CARRERS epub gratis, descargar EL CANVI GLOBAL. UN PEU A LES INSTITUCIONS I MIL ALS CARRERS pdf, descargar EL CANVI GLOBAL. UN PEU A LES INSTITUCIONS I MIL ALS CARRERS pdf gratis

¿CÓMO DESCARGAR ESTE LIBRO?

1. 📕Registrate gratis AQUÍ por 1 mes

2. 📕Antes que termine el mes, CANCELA la membresia

3. 📕Disfruta de todos los libros y contenidos que necesites

Registrate AQUÍ