Saltar al contenido

EL CAPITAL (7 VOLS.): GUIA DE LECTURA PER NESTOR KOHAN

diciembre 29, 2020

EL CAPITAL (7 VOLS.): GUIA DE LECTURA PER NESTOR KOHAN descargar PDF gratis

Datos del ebook

Información del PDF:

  • Número de veces visto: 1406
  • Descargados: 638 veces
  • Tamaño del archivo: 656 KB
  • Formatos de descarga: PDF – EPUB – MOBI

✅ Descargar EL CAPITAL (7 VOLS.): GUIA DE LECTURA PER NESTOR KOHAN pdf en español

Ver libros de categoría POLITICA

Sinopsis de EL CAPITAL (7 VOLS.): GUIA DE LECTURA PER NESTOR KOHAN

«El caudal (6 volums) és l’obra d’economia política de referència del marxisme des de la publicació del seu primer volum ara fa 150 anys.

Tigre de Paper n’ha volgut rescatar l’edició en català desapareguda de les llibreries des de fa molts anys. Aquesta és una aposta per recuperar referents en un moment convuls i fer-ne els fonaments de nous anàlisis i reflexions que donin resposta als problemes que ens enfrontem avui. És per això que s’ha inclòs un nou pròleg de la reconeguda marxista Silvia Federici que li aporta la perspectiva feminista tan cabdal actualment. Per a fer-lo més proper, hem inclòs un estudi introductori que serveix de guia de lección a càrrec del teòric Néstor Kohan.

Estem davant d’un clàssic de l’economia moderna que no pot desaparèixer de les nostres biblioteques.»
Ver más

KARL MARX

Tréveris, (1818-1883). Karl Marx, filósofo, economista y político, fue en sus comienzos seguidor de la filosofía propuesta por Hegel aunque, a raíz de una serie de colaboraciones periodisticas donde contactó con el movimiento trabajador, su pensamiento se alejó de Hegel y se acercó al comunismo. Su realismo dialéctico, ideado en colaboración con Engels, los postulados plasmados en su obra El Caudal y su destacada obra social, le hicieron convertirse en el espirítu y consejo del comunismo novedoso.
Ver ficha del autor

100%

Leerlo en la casa

Desprès de molts d’anys ja torna a estar apto la traducció Catalana d’ El Caudal. Orgullós d’haver participat al procés de Crowfunding d’una obra fonamental que es trobava descatalogada en català.
Recoman a tothom la seva lección per a conèixer l’origen i funcions dels doblers i la funció que juga dins del sistema capitalista.

Categorías:

Ciencias Políticas y Sociales

Política

Teoría política

EL CAPITAL (7 VOLS.): GUIA DE LECTURA PER NESTOR KOHAN epub, EL CAPITAL (7 VOLS.): GUIA DE LECTURA PER NESTOR KOHAN epub gratis, EL CAPITAL (7 VOLS.): GUIA DE LECTURA PER NESTOR KOHAN descargar gratis, EL CAPITAL (7 VOLS.): GUIA DE LECTURA PER NESTOR KOHAN pdf, EL CAPITAL (7 VOLS.): GUIA DE LECTURA PER NESTOR KOHAN epub descargar, EL CAPITAL (7 VOLS.): GUIA DE LECTURA PER NESTOR KOHAN descargar epub gratis, EL CAPITAL (7 VOLS.): GUIA DE LECTURA PER NESTOR KOHAN pdf gratis, descargar EL CAPITAL (7 VOLS.): GUIA DE LECTURA PER NESTOR KOHAN epub, descargar EL CAPITAL (7 VOLS.): GUIA DE LECTURA PER NESTOR KOHAN epub gratis, descargar EL CAPITAL (7 VOLS.): GUIA DE LECTURA PER NESTOR KOHAN pdf, descargar EL CAPITAL (7 VOLS.): GUIA DE LECTURA PER NESTOR KOHAN pdf gratis

Formato Servidor 1 Servidor 2
PDF Libros 1 -
EPUB Libros 2 -