Saltar al contenido

EL CAPITAL DIALECTICA I REVOLUCIO: ESTUDI INTRODUCTORI

diciembre 28, 2020

EL CAPITAL DIALECTICA I REVOLUCIO: ESTUDI INTRODUCTORI descargar PDF gratis

Datos del ebook

Información del PDF:

  • Número de veces visto: 1447
  • Descargados: 712 veces
  • Tamaño del archivo: 872 KB
  • Formatos de descarga: PDF – EPUB – MOBI

✅ Descargar EL CAPITAL DIALECTICA I REVOLUCIO: ESTUDI INTRODUCTORI pdf en español

Ver libros de categoría POLITICA

Sinopsis de EL CAPITAL DIALECTICA I REVOLUCIO: ESTUDI INTRODUCTORI

«Aquesta guia de ojeada vol ajudar a comprendre l’extensa obra que comporta El caudal, llibre que analitza el capitalisme amb la intenció de contribuir al coneixement d’un sistema que enfonsa les seves arrels en l’explotació de les treballadores i la naturaleza. Creiem que el coneixement i entendre la dinàmica interna del capitalisme ens pot donar eines per combatre’l i construir una societat sense explotadors ni explotades.
La present edició ha estat seleccionada entre tantes introduccions i estudis sobre El caudal editades al món pel seu objectiu didàctic a escoles de formació política per a militants. Entenem l’estudi d’El caudal, dins de la dinàmica revolucionaria per trastornar l’ordre establert. Esperem amb aquest llibre contribuir-hi.»
Ver más

NESTOR KOHAN

Ver ficha del autor

Categorías:

Ciencias Políticas y Sociales

Política

Teoría política

EL CAPITAL DIALECTICA I REVOLUCIO: ESTUDI INTRODUCTORI epub, EL CAPITAL DIALECTICA I REVOLUCIO: ESTUDI INTRODUCTORI epub gratis, EL CAPITAL DIALECTICA I REVOLUCIO: ESTUDI INTRODUCTORI descargar gratis, EL CAPITAL DIALECTICA I REVOLUCIO: ESTUDI INTRODUCTORI pdf, EL CAPITAL DIALECTICA I REVOLUCIO: ESTUDI INTRODUCTORI epub descargar, EL CAPITAL DIALECTICA I REVOLUCIO: ESTUDI INTRODUCTORI descargar epub gratis, EL CAPITAL DIALECTICA I REVOLUCIO: ESTUDI INTRODUCTORI pdf gratis, descargar EL CAPITAL DIALECTICA I REVOLUCIO: ESTUDI INTRODUCTORI epub, descargar EL CAPITAL DIALECTICA I REVOLUCIO: ESTUDI INTRODUCTORI epub gratis, descargar EL CAPITAL DIALECTICA I REVOLUCIO: ESTUDI INTRODUCTORI pdf, descargar EL CAPITAL DIALECTICA I REVOLUCIO: ESTUDI INTRODUCTORI pdf gratis

Formato Servidor 1 Servidor 2
PDF Libros 1 -
EPUB Libros 2 -