EL CLUB DE LES 5 DE LA MATINADA. CONTROLA ELS TEUS MATINS, IMPULS A LA TEVA VIDA

EL CLUB DE LES 5 DE LA MATINADA. CONTROLA ELS TEUS MATINS, IMPULS A LA TEVA VIDA descargar PDF gratis

Datos del ebook
Páginas del vademécum:
384
Editorial:
DEBUTXACA
Idioma:
CATALÁN
Encuadernación:
Tapa blanda
ISBN:
9788418132308
Plazo de publicación:
2020
Editado en:
ES
Traductor:
LAURA ESCORIHUELA MARTÍNEZ, MAR ALBA

Información del PDF:

  • Número de veces visto: 1479
  • Descargados: 605 veces
  • Tamaño del archivo: 1016 KB
  • Formatos de descarga: PDF – EPUB – MOBI

✅ Descargar EL CLUB DE LES 5 DE LA MATINADA. CONTROLA ELS TEUS MATINS, IMPULS A LA TEVA VIDA pdf en español

Ver libros de categoría AUTOAYUDA

Sinopsis de EL CLUB DE LES 5 DE LA MATINADA. CONTROLA ELS TEUS MATINS, IMPULS A LA TEVA VIDA

«Els llibres de Robin Sharma ajuden milions de persones arreu del món a millorar la seva vida.»Paulo Coelho
Robin Sharma és un dels experts en lideratge i creixement personal més eminent del món. Va desenvolupar el concepte del Club de les 5 de la matinada fa més de vint anys a partir dels hàbits revolucionaris que han permès que els seus clients incrementin la productivitat, millorin la salut i afrontin amb serenitat l’època extremament complexa que vivim.
Aquest llibre, que us causarà un profund impacte, ens revela les rutines que han fet possible que moltes persones assoleixin uns resultats magnífics i que, a més, augmentin els seus nivells de felicitat i vitalitat.
Mitjançant l’entretinguda història de dos estranys que coneixen alhora un excèntric magnat que s’acabarà convertint en tutor de tots dos,El Club de les 5 de la matinada ens mostra:
– Una modo d’aprofitar els matins per obtenir uns resultats extraordinaris.- Una fórmula poc coneguda per despertar-se d’hora amb la bona disposició i l’energia necessàries per treure tot el profit possible del dia.- Un mètode per ocuparse les hores més tranquil·les del dia a fer exercici, a renovar-se i a créixer com a persona.- Un hàbit, científicament demostrat, que farà que ens llevem quan els…

Ver más

ROBIN SHARMA

Robin Sharma es respetado mundialmente por su faena humanitaria y está considerado uno de los mayores expertos en liderazgo y crecimiento personal. Entre sus clientes se encuentran millonarios famosos, estrellas del deporte y muchas de las empresas incluidas en la nómina Fortune 100.

Es autor de los best sellers El eremita que vendió su Ferrari, Éxito: una lazarillo extraordinaria y El líder que no tenía cargo, todos ellos publicados por Grijalbo y traducidos a más de noventa y dos idiomas, lo que lo convierte en uno de los escritores vivos más leídos.
Ver ficha del autor

Categorías:

Autoayuda y Inmaterialidad

Autoayuda

EL CLUB DE LES 5 DE LA MATINADA. CONTROLA ELS TEUS MATINS, IMPULS A LA TEVA VIDA epub, EL CLUB DE LES 5 DE LA MATINADA. CONTROLA ELS TEUS MATINS, IMPULS A LA TEVA VIDA epub gratis, EL CLUB DE LES 5 DE LA MATINADA. CONTROLA ELS TEUS MATINS, IMPULS A LA TEVA VIDA descargar gratis, EL CLUB DE LES 5 DE LA MATINADA. CONTROLA ELS TEUS MATINS, IMPULS A LA TEVA VIDA pdf, EL CLUB DE LES 5 DE LA MATINADA. CONTROLA ELS TEUS MATINS, IMPULS A LA TEVA VIDA epub descargar, EL CLUB DE LES 5 DE LA MATINADA. CONTROLA ELS TEUS MATINS, IMPULS A LA TEVA VIDA descargar epub gratis, EL CLUB DE LES 5 DE LA MATINADA. CONTROLA ELS TEUS MATINS, IMPULS A LA TEVA VIDA pdf gratis, descargar EL CLUB DE LES 5 DE LA MATINADA. CONTROLA ELS TEUS MATINS, IMPULS A LA TEVA VIDA epub, descargar EL CLUB DE LES 5 DE LA MATINADA. CONTROLA ELS TEUS MATINS, IMPULS A LA TEVA VIDA epub gratis, descargar EL CLUB DE LES 5 DE LA MATINADA. CONTROLA ELS TEUS MATINS, IMPULS A LA TEVA VIDA pdf, descargar EL CLUB DE LES 5 DE LA MATINADA. CONTROLA ELS TEUS MATINS, IMPULS A LA TEVA VIDA pdf gratis

¿CÓMO DESCARGAR ESTE LIBRO?

1. 📕Registrate gratis AQUÍ por 1 mes

2. 📕Antes que termine el mes, CANCELA la membresia

3. 📕Disfruta de todos los libros y contenidos que necesites

Registrate AQUÍ