Saltar al contenido

EL CLUB DE LES 5 DE LA MATINADA

octubre 23, 2020

EL CLUB DE LES 5 DE LA MATINADA descargar PDF gratis

Datos del ebook

Información del PDF:

  • Número de veces visto: 1752
  • Descargados: 901 veces
  • Tamaño del archivo: 992 KB
  • Formatos de descarga: PDF – EPUB – MOBI

✅ Descargar EL CLUB DE LES 5 DE LA MATINADA pdf en español

Ver libros de categoría AUTOAYUDA

Sinopsis de EL CLUB DE LES 5 DE LA MATINADA

«Els llibres de Robin Sharma ajuden milions de persones arreu del món a millorar la seva vida.»Paulo Coelho
Robin Sharma és un dels experts en lideratge i creixement personal més eminent del món. Va desenvolupar el concepte del Club de les 5 de la matinada fa més de vint anys a partir dels hàbits revolucionaris que han permès que els seus clients incrementin la productivitat, millorin la salut i afrontin amb serenitat l’època extremament complexa que vivim.
Aquest llibre, que us causarà un profund impacte, ens revela les rutines que han fet possible que moltes persones assoleixin uns resultats magnífics i que, a més, augmentin els seus nivells de felicitat i vitalitat.
Mitjançant l’entretinguda història de dos estranys que coneixen alhora un excèntric magnat que s’acabarà convertint en tutor de tots dos,El Club de les 5 de la matinada ens mostra:
– Una forma d’aprofitar els matins per obtenir uns resultats extraordinaris.- Una fórmula poc coneguda per despertar-se d’hora amb la bona disposició i l’energia necessàries per treure tot el profit possible del dia.- Un mètode per consagrar les hores més tranquil·les del dia a fer exercici, a renovar-se i a créixer com a persona.- Un hàbit, científicament demostrat, que farà que ens llevem quan els…

Ver más

ROBIN SHARMA

Robin Sharma es respetado mundialmente por su labranza humanitaria y está considerado uno de los mayores expertos en liderazgo y crecimiento personal. Entre sus clientes se encuentran millonarios famosos, estrellas del deporte y muchas de las empresas incluidas en la letanía Fortune 100.

Es autor de los best sellers El anacoreta que vendió su Ferrari, Éxito: una mentor extraordinaria y El líder que no tenía cargo, todos ellos publicados por Grijalbo y traducidos a más de noventa y dos idiomas, lo que lo convierte en uno de los escritores vivos más leídos.
Ver ficha del autor

Categorías:

Autoayuda y Intelectual

Autoayuda

EL CLUB DE LES 5 DE LA MATINADA epub, EL CLUB DE LES 5 DE LA MATINADA epub gratis, EL CLUB DE LES 5 DE LA MATINADA descargar gratis, EL CLUB DE LES 5 DE LA MATINADA pdf, EL CLUB DE LES 5 DE LA MATINADA epub descargar, EL CLUB DE LES 5 DE LA MATINADA descargar epub gratis, EL CLUB DE LES 5 DE LA MATINADA pdf gratis, descargar EL CLUB DE LES 5 DE LA MATINADA epub, descargar EL CLUB DE LES 5 DE LA MATINADA epub gratis, descargar EL CLUB DE LES 5 DE LA MATINADA pdf, descargar EL CLUB DE LES 5 DE LA MATINADA pdf gratis

Formato Servidor 1 Servidor 2
PDF Libros 1 -
EPUB Libros 2 -