EL COOLTURETA

EL COOLTURETA descargar PDF gratis

Datos del ebook

Páginas del manual: 128

Editorial: ROSA DELS VENTS

Idioma: CATALÁN

Encuadernación: Tapa blanda

ISBN: 9788415961116

Vencimiento de publicación: 2014

Editado en: ES

Traductor: MIREIA ALEGRE CLANXET

el cooltureta-moderna de pueblo-9788415961116

Información del PDF:

  • Número de veces visto: 1760
  • Descargados: 818 veces
  • Tamaño del archivo: 669 KB
  • Formatos de descarga: PDF – EPUB – MOBI

✅ Descargar EL COOLTURETA pdf en español

Ver libros de categoría HUMOR

Descripción

L’humor de la Moderna de poble especialment dedicat al Cooltureta, és a dir, al tipus que ho sap tot. I si no ho sap… fa veure que sí.

Una història per riure’s d’un mateix i de tots elscoolturetes, que, en el fons, també tenen un punt d’entranyables.

Moderna de poble presenta un nou personatge del seu univers: el Cooltureta, un paio amb un enlluernador -i sovint irritant- coneixement «modern».

Alguns moderns, a facción de portar pantalons estrets i de no saltar-se cap festival de música, assisteixen a cicles de cinema iranià i llegeixen poesia contemporània al metropolitano. Si, a més, contesten amb un «ja ho havia vist» als posts dels seus amics al Facebook o es dediquen a alçar les celles cada vegada que algú fa un innocent acudit de bar, és fàcil encasellar-los en una categoria especialment irritant: la delshipsters intel·lectuals.

Exactament això és el Cooltureta, el nou personatge de la Moderna de Poble, la il·lustradora que sempre té a punt una ocurrència per fer posar vermella a la comunitat indie espanyola.

Tot just estremecer al barri més in de la ciutat, el Cooltureta està disposat a aprofitar al màxim el seu nou entorn. Vol fer amics cultes, conèixer una noia sensible que vagi amb velocípedovintage i anar amb ells a cafeteries bohèmies am…

Categorías:
Cómics
Cómics

EL COOLTURETA epub, EL COOLTURETA epub gratis, EL COOLTURETA descargar gratis, EL COOLTURETA pdf, EL COOLTURETA epub descargar, EL COOLTURETA descargar epub gratis, EL COOLTURETA pdf gratis, descargar EL COOLTURETA epub, descargar EL COOLTURETA epub gratis, descargar EL COOLTURETA pdf, descargar EL COOLTURETA pdf gratis

¿CÓMO DESCARGAR ESTE LIBRO?

1. 📕Registrate gratis AQUÍ por 1 mes

2. 📕Antes que termine el mes, CANCELA la membresia

3. 📕Disfruta de todos los libros y contenidos que necesites

Registrate AQUÍ