Saltar al contenido

EL GRAN LLIBRE DE LES CUQUES

abril 15, 2020

EL GRAN LLIBRE DE LES CUQUES descargar PDF gratis

Datos del ebook

Recomendado para: 6 – 8 primaveras

Páginas del texto: 64

Editorial: JUVENTUD

Idioma: CATALÁN

Encuadernación: Tapa dura

ISBN: 9788426143464

Vencimiento de publicación: 2016

Editado en: ES

Traductor: SUSANA TORNERO BRUGUÉS

el gran llibre de les cuques-yuval zommer-9788426143464

Información del PDF:

  • Número de veces visto: 1301
  • Descargados: 843 veces
  • Tamaño del archivo: 924 KB
  • Formatos de descarga: PDF – EPUB – MOBI

✅ Descargar EL GRAN LLIBRE DE LES CUQUES pdf en español

Ver libros de categoría INFANTIL

Descripción

Com de lent pot anar un cargol? Les cuques tenen por a la foscor? Per què les formigues van en fila índia? Descobreix en aquest llibre les respostes a aquestes i moltes altres preguntes sobre les cuques. I juga també a apañarse i trobar les cuques a les imatges. Les localitzaràs totes? El món és ple de cuques que volen, piquen i es belluguen. Aquest llibre et revelarà com viuen mengen, cacen i crien les cuques.
Des d’arnes a escarabats, cucs i aranyes, el món és ple de bestioles fascinants! El gran llibre de les cuques és ple de dades perquè els nens comencin a explorar l’àmplia gamma d’insectes que poblen la nostra Terra. A les primeres pàgines, els nens aprenen que els insectes viuen gairebé a tot arreu del planeta i s’ensenyen alguns trucs perquè esdevinguin observadors de cuques. A mesura que el llibre avança es mostren els principals grups d’insectes, així com algunes de les seves peculiaritats: cuques que surten a la nit, cries de cuques, cicles de vida, cuques que s’amaguen o com és la llar d’algunes d’elles. Amb un text divertit ple de fets contrastats i unes il·lustracions plenes de color, aquest llibre sorprendrà tant a nens com a adults.

Categorías:
Inmaduro
Inmaduro

EL GRAN LLIBRE DE LES CUQUES epub, EL GRAN LLIBRE DE LES CUQUES epub gratis, EL GRAN LLIBRE DE LES CUQUES descargar gratis, EL GRAN LLIBRE DE LES CUQUES pdf, EL GRAN LLIBRE DE LES CUQUES epub descargar, EL GRAN LLIBRE DE LES CUQUES descargar epub gratis, EL GRAN LLIBRE DE LES CUQUES pdf gratis, descargar EL GRAN LLIBRE DE LES CUQUES epub, descargar EL GRAN LLIBRE DE LES CUQUES epub gratis, descargar EL GRAN LLIBRE DE LES CUQUES pdf, descargar EL GRAN LLIBRE DE LES CUQUES pdf gratis

Formato Servidor 1 Servidor 2
PDF Libros 1 -
EPUB Libros 2 -