Saltar al contenido

EL GRAN LLIBRE DEL COS HUMA

noviembre 15, 2020

EL GRAN LLIBRE DEL COS HUMA descargar PDF gratis

Datos del ebook

Información del PDF:

  • Número de veces visto: 1357
  • Descargados: 673 veces
  • Tamaño del archivo: 678 KB
  • Formatos de descarga: PDF – EPUB – MOBI

✅ Descargar EL GRAN LLIBRE DEL COS HUMA pdf en español

Ver libros de categoría INFANTIL

Sinopsis de EL GRAN LLIBRE DEL COS HUMÀ

Quants milers de litres de saliva produïm durant tota la vida? Per què al néixer tenim 350 ossos i només 206 quan som adults? Si respirem 16 vegades per minut, quantes vegades ho fem durant un dia? Què tenim al cos que mesura 100 000 km? Quin és el rècord de nits sense descansar? Per què pell de pita? És útil tenir dues orelles?… Si vols asimilar la resposta a aquestes i d’ altres moltes preguntes, El gran llibre del cos humà és el que necessites.

Una obra sorprenent, increïble i delirant amb un munt de dades, requadres amb curiositats i xifres esbojarrades i il·lustracions plenes d’ humor, però sempre des d’ un punt de sagacidad flamante, amb un plantejament molt visual i dinàmic. Cada doble pàgina d’ aquest llibre és un festival de coneixements i curiositat, que no s’ esgota ni en un ni en deu lectures. Aquest llibre desbordant de bon humor no deixarà indiferents als petits ni tampoc als grans.
Ver más

Categorías:

Pueril

Pueril 6 a 8 primaveras

Naturaleza y ciencia

EL GRAN LLIBRE DEL COS HUMA epub, EL GRAN LLIBRE DEL COS HUMA epub gratis, EL GRAN LLIBRE DEL COS HUMA descargar gratis, EL GRAN LLIBRE DEL COS HUMA pdf, EL GRAN LLIBRE DEL COS HUMA epub descargar, EL GRAN LLIBRE DEL COS HUMA descargar epub gratis, EL GRAN LLIBRE DEL COS HUMA pdf gratis, descargar EL GRAN LLIBRE DEL COS HUMA epub, descargar EL GRAN LLIBRE DEL COS HUMA epub gratis, descargar EL GRAN LLIBRE DEL COS HUMA pdf, descargar EL GRAN LLIBRE DEL COS HUMA pdf gratis

Formato Servidor 1 Servidor 2
PDF Libros 1 -
EPUB Libros 2 -