Saltar al contenido

EL GRAN VIATGE DE DARWIN

enero 14, 2021

EL GRAN VIATGE DE DARWIN descargar PDF gratis

Datos del ebook

Información del PDF:

  • Número de veces visto: 1346
  • Descargados: 960 veces
  • Tamaño del archivo: 734 KB
  • Formatos de descarga: PDF – EPUB – MOBI

✅ Descargar EL GRAN VIATGE DE DARWIN pdf en español

Ver libros de categoría INFANTIL

Sinopsis de EL GRAN VIATGE DE DARWIN

La gran aventura del viatge del vaixell de la acuarela actual Beagle a través de tots els oceans. El jove Darwin és convidat pel capità Fitz Roy a compartir la seva cabina com a fisiatra sense paga.De les experiències daquest fantàstic viatge sorgirà el seu llibre titulat Lorigen de les espècies. La teoria de l’evolució de Charles Darwin va canviar per sempre la nostra concepció del món i del lloc que hi ocupem. Aquest emocionant relat de la vida de Darwin comença amb la seva fascinació adolescent per la naturaleza i mostra com va elaborar les seves idees en aquest viatge èpic al voltant del món a bord del Beagle. Els lectors veuran com Darwin explora la selva brasilera, puja els Andes i rumia sobre les illes Galápagos…i també descobriran la polèmica encetada anys després, quan finalment es va informar el seu llibre L’origen de les espècies.
Ver más

MICK MANNING
Nació en Yorkshire, Inglaterra, en 1959. Asistió a Bradford College y más tarde estudió diseño dibujo en la universidad de Northumbria e ilustración de Historia Natural en el Royal College of Art. Allí tuvo como profesor al conocido ilustrador de libros infantiles y juveniles Quentin Blake. Se le conoce principalmente por sus libros infantiles creados en colaboración con su pareja, la ilustradora y pintora Brita Granström. Inmediato a ella, ha recibido numerosos galardones, entre los que destacan el Smarties Silver Prize o el English Association Non-Fiction Award.
Ver ficha del autor

Categorías:

Pueril

Pueril 6 a 8 abriles

Álbumes ilustrados

EL GRAN VIATGE DE DARWIN epub, EL GRAN VIATGE DE DARWIN epub gratis, EL GRAN VIATGE DE DARWIN descargar gratis, EL GRAN VIATGE DE DARWIN pdf, EL GRAN VIATGE DE DARWIN epub descargar, EL GRAN VIATGE DE DARWIN descargar epub gratis, EL GRAN VIATGE DE DARWIN pdf gratis, descargar EL GRAN VIATGE DE DARWIN epub, descargar EL GRAN VIATGE DE DARWIN epub gratis, descargar EL GRAN VIATGE DE DARWIN pdf, descargar EL GRAN VIATGE DE DARWIN pdf gratis

Formato Servidor 1 Servidor 2
PDF Libros 1 -
EPUB Libros 2 -