Saltar al contenido

EL JUDICI DE LA MEVA VIDA

abril 21, 2020

EL JUDICI DE LA MEVA VIDA descargar PDF gratis

Datos del ebook

Páginas del volumen: 288

Editorial: COLUMNA EDICIONS S.A.

Idioma: CATALÁN

Encuadernación: Sin fijar

ISBN: 9788466426053

Término de publicación: 2019

Editado en: ESPAÑA

el judici de la meva vida-jordi pina massachs-9788466426053

Información del PDF:

  • Número de veces visto: 1362
  • Descargados: 745 veces
  • Tamaño del archivo: 962 KB
  • Formatos de descarga: PDF – EPUB – MOBI

✅ Descargar EL JUDICI DE LA MEVA VIDA pdf en español

Ver libros de categoría POLITICA

Descripción

El llibre que explica les vivències de l’advocat revelació d’un judici que ha fet història.

Jordi Pina relata en primera persona la vivència del procés català des que li encomanen la defensa de Jordi
Sànchez, Josep Rull i Jordi Turull fins que el judici queda vist per a sentència. Dos anys llargs d’un procés jurídic amb una forta càrrega política, d’anades i vingudes a les presons, de comunicacions rere un vidre. D’hores de treball en equip i de reflexions en soledat. D’agombolar les famílies i de donar la cara davant dels mitjans. Amb el coratge d’enfrontar-se a tot un entramat ideològic que utilitza paranys i falsedats, l’advocat ens fa partícips de la relació amb els funcionaris de presons i dels jutjats, amb els magistrats i amb els fiscals.
Jordi Pina és l’advocat que, amb un bàlsam de seny i de sensibilitat, ens explica tot el que sent en els episodis més durs, però també en els moments esperançats.

«Vaig tenir consciència plena de la potència i la mala llet de l’Estat espanyol en aquest procediment. Aquí ja vaig deixar de tenir dubtes sobre el que havia cregut sempre que signifificava l’acció de la justícia, a la qual jo m’havia dedicat durant trenta anys de professió, que era defensar persones, i vaig començar a plantejar-me seriosament si valia la pena formar part de tot …

Categorías:
Ciencias Políticas y Sociales
Ciencias Políticas y Sociales

EL JUDICI DE LA MEVA VIDA epub, EL JUDICI DE LA MEVA VIDA epub gratis, EL JUDICI DE LA MEVA VIDA descargar gratis, EL JUDICI DE LA MEVA VIDA pdf, EL JUDICI DE LA MEVA VIDA epub descargar, EL JUDICI DE LA MEVA VIDA descargar epub gratis, EL JUDICI DE LA MEVA VIDA pdf gratis, descargar EL JUDICI DE LA MEVA VIDA epub, descargar EL JUDICI DE LA MEVA VIDA epub gratis, descargar EL JUDICI DE LA MEVA VIDA pdf, descargar EL JUDICI DE LA MEVA VIDA pdf gratis

Formato Servidor 1 Servidor 2
PDF Libros 1 -
EPUB Libros 2 -