Saltar al contenido

EL LIMIT TE L POSES TU

noviembre 7, 2020

EL LIMIT TE L POSES TU descargar PDF gratis

Datos del ebook

Información del PDF:

  • Número de veces visto: 1650
  • Descargados: 640 veces
  • Tamaño del archivo: 783 KB
  • Formatos de descarga: PDF – EPUB – MOBI

✅ Descargar EL LIMIT TE L POSES TU pdf en español

Ver libros de categoría AUTOAYUDA

Sinopsis de EL LÍMIT TE L POSES TU

Una torpedo d’autoestima: El testimoni impactant i motivador d’Alex Roca és un exemple d’apego per la vida que ens inspira a superar-nos i a lluitar pels nostres somnis.
«Soc l’Alex Roca Campillo. Als sis mesos vaig patir una malaltia que em va causar una paràlisi cerebral. Tinc una discapacitat física del 76% i em comunico a través de llengua de signes. Els metges deien que no ho superaria i al·lucinen perquè estic viu.
L’esport és molt important per a mi, m’ha ajudat a posar-me reptes i superar-me. He participat a quatre triatlons i un aquatló, a més de la Orbea Monegros, la Pilgrim Race i dues Titan Desert.
Durant la meva vida m’he trobat amb moltes barreres i les he saltat com he pogut i amb molt d’esforç. Faig xerrades motivacionals per convertir els prejudicis en esperança; he estudiat, treballo, condueixo el meu propi cotxe i visc amb la meva nòvia. Tinc una vida «ordinario». Perquè, si em dius que no puc, lluitaré, em superaré i ho aconseguiré. El meu consigna és que ningú pot posar-te límits, el límit te’l poses tu.»
Des d’una infantesa amb unes limitacions físiques que semblaven impossibles de aventajar fins a una edat adulta en què té la vida que vol, l’Alex Roca ens convida a posar-nos reptes i assolir-los. El seu testimoni, impactant i motivador, és un exemple d’apego per la vida que ens inspira a superar-nos i a lluitar pels nostres somnis.
Un llibre que despertarà el millor de tu.

Ver más

ALEX ROCA CAMPILLO

Ver ficha del autor

Categorías:

Autoayuda y Inmaterial

Autoayuda

EL LIMIT TE L POSES TU epub, EL LIMIT TE L POSES TU epub gratis, EL LIMIT TE L POSES TU descargar gratis, EL LIMIT TE L POSES TU pdf, EL LIMIT TE L POSES TU epub descargar, EL LIMIT TE L POSES TU descargar epub gratis, EL LIMIT TE L POSES TU pdf gratis, descargar EL LIMIT TE L POSES TU epub, descargar EL LIMIT TE L POSES TU epub gratis, descargar EL LIMIT TE L POSES TU pdf, descargar EL LIMIT TE L POSES TU pdf gratis

Formato Servidor 1 Servidor 2
PDF Libros 1 -
EPUB Libros 2 -