Saltar al contenido

EL LLIBRE DE LA FUSTA

julio 13, 2021

EL LLIBRE DE LA FUSTA descargar PDF gratis

Datos del ebook
el llibre de la fusta-lars mytting-9788416915422

Información del PDF:

  • Número de veces visto: 1304
  • Descargados: 1037 veces
  • Tamaño del archivo: 753 KB
  • Formatos de descarga: PDF – EPUB – MOBI

✅ Descargar EL LLIBRE DE LA FUSTA pdf en español

Ver libros de categoría AUTOAYUDA

Sinopsis de EL LLIBRE DE LA FUSTA
Lars Mytting, juntament amb Karl Ove Knausgård, és un dels màxims exponents de la novelística escandinava. Amb El llibre de la fusta, un deliciós homenatge a la nostra relació amb la naturaleza, ha assolit la condició de best-seller internacional.
Quan estem davant d’una llar de foc ens envaeix la dolça calma espiritual de veure dansar les flames i escoltar els espetecs de la fusta. És la culminació d’una mena de litúrgia mil·lenària que no comença en l’acte de disposar els troncs per poder encendre el foc a la primera, sinó que ens porta més enllà, quan les generacions que ens precediren van sembrar als boscos la llavor que ens donarà caliu en els dies freds de l’hivern. L’ésser humà ha acomplert amb abnegació absoluta des de l’alba del temps les feines de talar fusta i emmagatzemar-la. En l’imperi de la virtualitat, poques coses són més tangibles que una muntanya de troncs apilonats després d’haver estat talats a cops de destral.
El llibre de la fusta parla de l’coito pel treball i l’exercici manual. Del plaer que s’experimenta en estar en contacte amb el bosc i la naturaleza, de l’instint atàvic de la supervivència i la protecció. És, també, un ric anecdotari sobre la figura del llenyataire—per exemple, en funció de com talla i apila la fusta serà obsessiu, sociable, inestable, mandrós o extravertit—i un impagable llibr…
Ver más

Lars Mytting
Lars Mytting (Fåvang, Noruega, 1968) trabajó como periodista y editor antiguamente de dedicarse por completo a la escritura. En 2006 publicó su primera novelística, Hestekrefter, que fue un éxito de ventas en toda Escandinavia, y en 2010 Vårofferet. El tomo de la madera. Una vida en los bosques (Manantial, 2016, Texto del Año según Cinco Días) vendió más de 300.000 ejemplares solo en Suecia y Noruega, y se convirtió en una serie de televisión de gran audiencia. En el Reino Unido alcanzó los 100.000 ejemplares vendidos y obtuvo el British Industry Award. Los dieciséis árboles del Somme, ganadora del Premio de los Libreros de Noruega, es su última novelística, que está siendo traducida en doce países y será llevada a la televisión por la productora de The Imitation Game.
Ver ficha del autor

Categorías:

Autoayuda y Inmaterial

Autoayuda

EL LLIBRE DE LA FUSTA epub, EL LLIBRE DE LA FUSTA epub gratis, EL LLIBRE DE LA FUSTA descargar gratis, EL LLIBRE DE LA FUSTA pdf, EL LLIBRE DE LA FUSTA epub descargar, EL LLIBRE DE LA FUSTA descargar epub gratis, EL LLIBRE DE LA FUSTA pdf gratis, descargar EL LLIBRE DE LA FUSTA epub, descargar EL LLIBRE DE LA FUSTA epub gratis, descargar EL LLIBRE DE LA FUSTA pdf, descargar EL LLIBRE DE LA FUSTA pdf gratis

Formato Servidor 1 Servidor 2
PDF Libros 1 -
EPUB Libros 2 -