EL LLIBRE DELS MOMENTS FELIÇOS

EL LLIBRE DELS MOMENTS FELIÇOS descargar PDF gratis

Datos del ebook

Información del PDF:

  • Número de veces visto: 1284
  • Descargados: 622 veces
  • Tamaño del archivo: 898 KB
  • Formatos de descarga: PDF – EPUB – MOBI

✅ Descargar EL LLIBRE DELS MOMENTS FELIÇOS pdf en español

Ver libros de categoría AUTOAYUDA

Sinopsis de EL LLIBRE DELS MOMENTS FELIÇOS

En cinc segons. En dues hores. Tota la vida. A l’antiga Xina. A Londres. Amb el teu fill. En soledat. En vaixell. Passejant. De nit. De dia. En qualsevol moment. La felicitat, a la teva forma.La felicitat és fonamental per a la teva salut mental, física i emocional. Aquestes pàgines són una invitació a endinsar-nos en la seva recerca i en la seva conquesta. Una fantàstica barreja entre inspiració i  coneixement ens apropa a la felicitat a través d’un gran viatge. Aquí hi conviuen, sense fronteres, eines, rutines, gestos, intuïcions i pistes de tot el món i de tots els temps que et conviden a deixar enrere les ferides, a ballar amb el caos, a pensar en les desgràcies com penses en les onades del mar, a comprendre que estàs fet d’estrelles o a plantar arbres… Una saviesa al nostre abast que celebra l’aventura de viure arreu del món.En aquest llibre hi trobaràs el llegat d’antics filòsofs grecs i xinesos, d’alquimistes màgics, de poetes i científics, a més dels testimonis quotidians i valents de lectors anònims. Una selecció inspiradora de vides apassionades a la recerca de la felicitat.El llibre dels moments feliços és un llibre obert i imprescindible que ens convida a fer un viatge únic i ens dóna mil i una possibilitats perquè cadascú trobi el seu propi camí.

Ver más

ELSA PUNSET

Elsa Punset creció entre Washington, Puerto Príncipe y Madrid y realizó sus estudios superiores en Estados Unidos e Inglaterra. Es Licenciada y Master en Filosofía y Humanidades por la Universidad de Oxford y pianista, con estudios y becas en Madrid, Londres y Nueva York, encima de musicóloga especializada en la obra de Albéniz. Ha sido jefa del ámbito de ediciones y publicaciones de la SGAE, compositora para la Condena SER y editora en la división de educación del Peña Anaya. En la ahora coordina el Noticia sobre Inteligencia Social y Emocional de la Fundación Despojo.
Ver ficha del autor

Categorías:

Autoayuda y Anímico

Autoayuda

EL LLIBRE DELS MOMENTS FELIÇOS epub, EL LLIBRE DELS MOMENTS FELIÇOS epub gratis, EL LLIBRE DELS MOMENTS FELIÇOS descargar gratis, EL LLIBRE DELS MOMENTS FELIÇOS pdf, EL LLIBRE DELS MOMENTS FELIÇOS epub descargar, EL LLIBRE DELS MOMENTS FELIÇOS descargar epub gratis, EL LLIBRE DELS MOMENTS FELIÇOS pdf gratis, descargar EL LLIBRE DELS MOMENTS FELIÇOS epub, descargar EL LLIBRE DELS MOMENTS FELIÇOS epub gratis, descargar EL LLIBRE DELS MOMENTS FELIÇOS pdf, descargar EL LLIBRE DELS MOMENTS FELIÇOS pdf gratis

¿CÓMO DESCARGAR ESTE LIBRO?

1. 📕Registrate gratis AQUÍ por 1 mes

2. 📕Antes que termine el mes, CANCELA la membresia

3. 📕Disfruta de todos los libros y contenidos que necesites

Registrate AQUÍ