Saltar al contenido

EL MÈTODE BULLET JOURNAL

marzo 9, 2021

EL MÈTODE BULLET JOURNAL descargar PDF gratis

Datos del ebook
el mètode bullet journal-ryder carroll-9788466424394

Información del PDF:

  • Número de veces visto: 1254
  • Descargados: 749 veces
  • Tamaño del archivo: 994 KB
  • Formatos de descarga: PDF – EPUB – MOBI

✅ Descargar EL MÈTODE BULLET JOURNAL pdf en español

Ver libros de categoría AUTOAYUDA

Sinopsis de EL MÈTODE BULLET JOURNAL

Avalua el teu passat. Ordena el teu present. Dissenya el teu futur.Hacia lo alto l’últim gran fenomen internacional per organitzar la teva vida i ser més feliç de la mà del seu creador llamativo.Com molts de nosaltres, Ryder Carroll ho havia intentat tot per organitzar-se: apps al mòbil,planificadors, agendes, quaderns…Però res no li acabava de funcionar al 100%. I va ser llavorsquan va inventar el seu propi i senzill sistema, per al qual només necessitava paper i bolígraf.En poc temps, el seu mètode s’ha convertit en un moviment mundial virulento.El sistema combina tres elements bàsics: la llista de desitjos, la llista de tasques i el diari, queens ajuden a organitzar-nos en petites fites diàries per arribar a assolir objectius a mitjà i llargtermini.Però el Bullet Journal és molt més que un sistema de productivitat i organització del temps. Ésun manifest del que Ryder Carroll anomena“intentional living”: assegurar-nos que les nostresmotivacions i les nostres accions estan alineades i que, al final, assolim els nostres somnis ireptes vitals.

Ver más

RYDER CARROLL

Ryder Carroll es el creador del Bullet Journal. Es director creativo de Idean, una empresa de diseño radicada en Nueva York, y anteriormente ha diseñado desde apps hasta videojuegos. Por otra parte, la creatividad le viene de comunidad: es nieto del afamado argumentista Sidney Carroll (El trabajador) e hijo del novelista Jonathan Carroll. Como diseñador ha trabajado Adidas, Vogue, The Wall Street Journal y HP.
Ver ficha del autor

Recomanable si vols idees per ordenar el caos existencial…
Un exemple d’acció que he aprés del llibre és l’exercici 5-4-3-2-1
Es una guisa d’ordenar i distribuir en el temps els diferents objectius que volem aconseguir en un marc temporal de 5 anys, 4 mesos, 3 setmanes, 2 dies i 1 hora. Aquests objectius hauran de tenir associades les corresponents tasques que caldrà complir amb una determinada periodicitat (l’APP To Do va molt bé). És una forma fàcil i divertida de ser proactius i mantenir la motivació i la constància tan necessàries per assolir objectius. Com diu la dita «de mica en mica s’omple la pica».

Categorías:

Autoayuda y Intelectual

Autoayuda

EL MÈTODE BULLET JOURNAL epub, EL MÈTODE BULLET JOURNAL epub gratis, EL MÈTODE BULLET JOURNAL descargar gratis, EL MÈTODE BULLET JOURNAL pdf, EL MÈTODE BULLET JOURNAL epub descargar, EL MÈTODE BULLET JOURNAL descargar epub gratis, EL MÈTODE BULLET JOURNAL pdf gratis, descargar EL MÈTODE BULLET JOURNAL epub, descargar EL MÈTODE BULLET JOURNAL epub gratis, descargar EL MÈTODE BULLET JOURNAL pdf, descargar EL MÈTODE BULLET JOURNAL pdf gratis

Formato Servidor 1 Servidor 2
PDF Libros 1 -
EPUB Libros 2 -