Saltar al contenido

EL MEU ATLES LAROUSSE DEL COS HUMA

abril 11, 2021

EL MEU ATLES LAROUSSE DEL COS HUMA descargar PDF gratis

Datos del ebook
el meu atles larousse del cos huma-9788415411734

Información del PDF:

  • Número de veces visto: 1538
  • Descargados: 970 veces
  • Tamaño del archivo: 615 KB
  • Formatos de descarga: PDF – EPUB – MOBI

✅ Descargar EL MEU ATLES LAROUSSE DEL COS HUMA pdf en español

Ver libros de categoría INFANTIL

Sinopsis de EL MEU ATLES LAROUSSE DEL COS HUMA

Llibre il·lustrat per descobrir el cos humàUn llibre il·lustrat amb un format molt adequat per als nens, amb dobles pàgines plenes de dibuixos relacionats amb les parts del cos humà.Les il·lustracions amaguen petites dosis d’humor, la qual cosa les fa molt divertides per als petits i crida l’atenció dels més grans per la seva ironia.L’Atles està organitzat segons les parts del cos humà involucrades en les diferents funcions (menjar, comunicar-se, adormilarse, respirar…)Algunes pàgines són desplegables i el llibre ofereix també un pòster gegant amb els diversos sistemes del cos humà: respitatori, circulatori, digestiu…L’obra recull al final un índex terminològic, que facilita les cerques.
Ver más

Categorías:

De niño

De niño 3 a 5 primaveras

Diccionarios y enciclopedias

EL MEU ATLES LAROUSSE DEL COS HUMA epub, EL MEU ATLES LAROUSSE DEL COS HUMA epub gratis, EL MEU ATLES LAROUSSE DEL COS HUMA descargar gratis, EL MEU ATLES LAROUSSE DEL COS HUMA pdf, EL MEU ATLES LAROUSSE DEL COS HUMA epub descargar, EL MEU ATLES LAROUSSE DEL COS HUMA descargar epub gratis, EL MEU ATLES LAROUSSE DEL COS HUMA pdf gratis, descargar EL MEU ATLES LAROUSSE DEL COS HUMA epub, descargar EL MEU ATLES LAROUSSE DEL COS HUMA epub gratis, descargar EL MEU ATLES LAROUSSE DEL COS HUMA pdf, descargar EL MEU ATLES LAROUSSE DEL COS HUMA pdf gratis

Formato Servidor 1 Servidor 2
PDF Libros 1 -
EPUB Libros 2 -