Saltar al contenido

EL MON ENS MIRA

noviembre 25, 2020

EL MON ENS MIRA descargar PDF gratis

Datos del ebook

Información del PDF:

  • Número de veces visto: 1626
  • Descargados: 627 veces
  • Tamaño del archivo: 607 KB
  • Formatos de descarga: PDF – EPUB – MOBI

✅ Descargar EL MON ENS MIRA pdf en español

Ver libros de categoría POLITICA

Sinopsis de EL MON ENS MIRA

Des d’Emilio Pillaje fins a Standard & Poor’s alertaven que les amenaces democratitzadores contra el règim eren dues: el procés català i un possible tomb polític a l’Estat. Visibilitzats (i sap greu) la incapacitat, l’abast i les limitacions de la segona (a qui tant s’ha combatut des del mateix Estat), només queda l’esquerda catalana com a marc operatiu i com a opció de ruptura democràtica que superi els cadenats del 78. Ningú va dir que fos fàcil, però més difícil i refotut serà quedar-nos igual i al mateix lloc. Memòria i esperança, ahir com avui, cal obrir per baix i a la perifèria el que pretenen retomar a tancar per dalt i al centre. Qui vulgui fer-ho trobarà estris; qui no, excuses.

El món ens mira. Veus desobedients sobre l’autodeterminació i emancipació de Catalunya és un recull de 35 articles de diferents activistes internacionals i nacionals sobre l’autodeterminació de Catalunya.
Ver más

Categorías:

Ciencias Políticas y Sociales

Política

Teoría política

EL MON ENS MIRA epub, EL MON ENS MIRA epub gratis, EL MON ENS MIRA descargar gratis, EL MON ENS MIRA pdf, EL MON ENS MIRA epub descargar, EL MON ENS MIRA descargar epub gratis, EL MON ENS MIRA pdf gratis, descargar EL MON ENS MIRA epub, descargar EL MON ENS MIRA epub gratis, descargar EL MON ENS MIRA pdf, descargar EL MON ENS MIRA pdf gratis

Formato Servidor 1 Servidor 2
PDF Libros 1 -
EPUB Libros 2 -