Saltar al contenido

EL MON GROC (EDICIO IL·LUSTRADA COMMEMORATIVA 15 ANIVERSARI)

octubre 2, 2020

EL MON GROC (EDICIO IL·LUSTRADA COMMEMORATIVA 15 ANIVERSARI) descargar PDF gratis

Datos del ebook
Páginas del ejemplar:
256
Editorial:
ROSA DELS VENTS
Idioma:
CATALÁN
Encuadernación:
Tapa dura
ISBN:
9788418033025
Término de publicación:
2020
Editado en:
ES
Traductor:
ANNA JOLIS OLIVE

Información del PDF:

  • Número de veces visto: 1767
  • Descargados: 979 veces
  • Tamaño del archivo: 749 KB
  • Formatos de descarga: PDF – EPUB – MOBI

✅ Descargar EL MON GROC (EDICIO IL·LUSTRADA COMMEMORATIVA 15 ANIVERSARI) pdf en español

Ver libros de categoría AUTOAYUDA

Sinopsis de EL MÓN GROC (EDICIÓ IL·LUSTRADA COMMEMORATIVA 15 ANIVERSARI)

EDICIÓ IL·LUSTRADA PER PEP BOATELLA

Si creus en els somnis, es faran realitat.
Creure i crear són a poques lletres de distància.
El món groc és un món fantàstic que vull compartir amb tu en aquesta edició il·lustrada per celebrar la traducció a 30 idiomes i els més de 2.500.000 d’exemplars venuts.
EnEl món grochi trobaràs els descobriments que vaig fer durant els deu anys que vaig estar malalt de càncer. És curiós, però la força, la vitalitat i les troballes que fas quan estàs malalt serveixen també per quan estàs bé.
Amb aquest llibre vull que coneguis aquest món singular i diferent, però vull que descobreixis els «grocs»: el nou esglaó de l’amistat, aquelles persones que no són ni amants ni amics, aquella gent que s’encreuen a la teva vida i que, amb una sola conversa, poden arribar a canviar-te-la. No t’avanço res més, hauràs de llegir el llibre per poder començar a trobar els teus «grocs». Potser un d’ells sigui jo…
Vols entender qui són els teus «grocs»?
Albert Espinosa

Ver más

ALBERT ESPINOSA

Albert Espinosa (Barcelona, 1973). Actor, director, argumentista e ingeniero industrial. Es creador de las películas Planta 4.ª, Va a ser que nadie es valentísimo, Tu vida en 65′ y No me pidas que te bese porque te besaré. Asimismo, es creador y argumentista de la serie Pulseras rojas, basada en su ejemplar El mundo amarillo y en su lucha contra el cáncer.

El total de su obra literaria se ha publicado en más de 40 países con más de 2.500.000 ejemplares vendidos en todo el mundo.

www.albertespinosa.com

Facebook: Albert Espinosa

Twitter: @espinosa_albert

Instagram: Albertespinosapuig
Ver ficha del autor

Categorías:

Autoayuda y Inmaterialidad

Autoayuda

EL MON GROC (EDICIO IL·LUSTRADA COMMEMORATIVA 15 ANIVERSARI) epub, EL MON GROC (EDICIO IL·LUSTRADA COMMEMORATIVA 15 ANIVERSARI) epub gratis, EL MON GROC (EDICIO IL·LUSTRADA COMMEMORATIVA 15 ANIVERSARI) descargar gratis, EL MON GROC (EDICIO IL·LUSTRADA COMMEMORATIVA 15 ANIVERSARI) pdf, EL MON GROC (EDICIO IL·LUSTRADA COMMEMORATIVA 15 ANIVERSARI) epub descargar, EL MON GROC (EDICIO IL·LUSTRADA COMMEMORATIVA 15 ANIVERSARI) descargar epub gratis, EL MON GROC (EDICIO IL·LUSTRADA COMMEMORATIVA 15 ANIVERSARI) pdf gratis, descargar EL MON GROC (EDICIO IL·LUSTRADA COMMEMORATIVA 15 ANIVERSARI) epub, descargar EL MON GROC (EDICIO IL·LUSTRADA COMMEMORATIVA 15 ANIVERSARI) epub gratis, descargar EL MON GROC (EDICIO IL·LUSTRADA COMMEMORATIVA 15 ANIVERSARI) pdf, descargar EL MON GROC (EDICIO IL·LUSTRADA COMMEMORATIVA 15 ANIVERSARI) pdf gratis

Formato Servidor 1 Servidor 2
PDF Libros 1 -
EPUB Libros 2 -