EL QUADERN ON PER FI EM PUC EXPRESSAR SENSE FILTRES. EL MEU JO

EL QUADERN ON PER FI EM PUC EXPRESSAR SENSE FILTRES. EL MEU JO descargar PDF gratis

Datos del ebook
Páginas del tomo:
160
Editorial:
LAROUSSE
Idioma:
CATALÁN
Encuadernación:
Tapa dura
ISBN:
9788418100147
Época de publicación:
2020
Editado en:
ES

Información del PDF:

  • Número de veces visto: 1370
  • Descargados: 614 veces
  • Tamaño del archivo: 720 KB
  • Formatos de descarga: PDF – EPUB – MOBI

✅ Descargar EL QUADERN ON PER FI EM PUC EXPRESSAR SENSE FILTRES. EL MEU JO pdf en español

Ver libros de categoría AUTOAYUDA

Sinopsis de EL QUADERN ON PER FI EM PUC EXPRESSAR SENSE FILTRES. EL MEU JO

La Generació Z té una altra guisa de llegir, de consumir i d’entendre la civilización. Està buscant la seva pròpia guisa d’expressar-se i aquest quadern ofereix activitats creatives amb què els adolescents de 1r a 3r de l’ESO poden descobrir les seves emocions i com expressar-les.

De la mà de Cristian Olivé i Èlia Riudavets, professors de Llengua i experts en aquestes edats, Larousse llança aquesta col·lecció que evoca els seus referents culturals i mediàtics, que apel·la sense complexes a un discurs fresc i actual i que es centra en els temes que articulen la vida quotidiana dels adolescents, més enllà del «postureo» que els imposa la societat.

Aquest llibre es centra en el JO de l’adolescent, en els seus hàbits, preferències, secrets inconfessables, en les pors i el postu i de la pressió que exerceix la comunitat de les xarxes socials, que és el seu hàbitat per excel·lència. El centre d’interès d’aquest primer volum és Youtube i Instagram, xarxes en què ells interactuen com a usuaris, subscriptors i generadors de continguts i són activitats emblemàtiques el tòpic de les confessions, els room tour, la moda, etc.
Ver más

Categorías:

Autoayuda y Inmaterial

Autoayuda

EL QUADERN ON PER FI EM PUC EXPRESSAR SENSE FILTRES. EL MEU JO epub, EL QUADERN ON PER FI EM PUC EXPRESSAR SENSE FILTRES. EL MEU JO epub gratis, EL QUADERN ON PER FI EM PUC EXPRESSAR SENSE FILTRES. EL MEU JO descargar gratis, EL QUADERN ON PER FI EM PUC EXPRESSAR SENSE FILTRES. EL MEU JO pdf, EL QUADERN ON PER FI EM PUC EXPRESSAR SENSE FILTRES. EL MEU JO epub descargar, EL QUADERN ON PER FI EM PUC EXPRESSAR SENSE FILTRES. EL MEU JO descargar epub gratis, EL QUADERN ON PER FI EM PUC EXPRESSAR SENSE FILTRES. EL MEU JO pdf gratis, descargar EL QUADERN ON PER FI EM PUC EXPRESSAR SENSE FILTRES. EL MEU JO epub, descargar EL QUADERN ON PER FI EM PUC EXPRESSAR SENSE FILTRES. EL MEU JO epub gratis, descargar EL QUADERN ON PER FI EM PUC EXPRESSAR SENSE FILTRES. EL MEU JO pdf, descargar EL QUADERN ON PER FI EM PUC EXPRESSAR SENSE FILTRES. EL MEU JO pdf gratis

¿CÓMO DESCARGAR ESTE LIBRO?

1. 📕Registrate gratis AQUÍ por 1 mes

2. 📕Antes que termine el mes, CANCELA la membresia

3. 📕Disfruta de todos los libros y contenidos que necesites

Registrate AQUÍ