Saltar al contenido

EL SECRET MES BEN GUARDAT (EDICIO GASTRONOMICA)

enero 11, 2021

EL SECRET MES BEN GUARDAT (EDICIO GASTRONOMICA) descargar PDF gratis

Datos del ebook

Información del PDF:

  • Número de veces visto: 1703
  • Descargados: 962 veces
  • Tamaño del archivo: 740 KB
  • Formatos de descarga: PDF – EPUB – MOBI

✅ Descargar EL SECRET MES BEN GUARDAT (EDICIO GASTRONOMICA) pdf en español

Ver libros de categoría BIOLOGIA

Sinopsis de EL SECRET MÉS BEN GUARDAT (EDICIÓ GASTRONÒMICA)

En aquesta edició específico, la cuina del restaurant Sala aporta el millor receptari per gaudir dels plats més exquisits fets, és clar, amb els bolets del vostre cistell.

Una trentena de receptes senzilles i delicioses que parlen de la tradició i l’esperit creatiu de la nostra cuina d’avui i de sempre.
Ver más

MARC ESTEVEZ CASABOSCH
Marc Estévez i Casabosch Nascut a Barcelona, però posseït per un pensament silvestre poc convencional, fa anys va osar establir-se a pagès, on gaudeix del dia a dia amb serenitat i bons aliments, al peu de les muntanyes prepirinenques. Un entorn privilegiat que s’ha acabat convertint en el seu principal laboratori d’assajos, des d’on pot extreure reflexions profundes i saviesa pràctica, i alhora, cultivar i desenvolupar les infinites experiències que proporcionen el contacte directe amb la terra i els altres elements de l’entorn. La seva trajectòria personal i professional sempre ha girat al voltant de la naturaleza. Reconegut expert en boscos i bolets, els seus llibres divulgatius són èxits de vendes any rere any. És autor de Bolets en temps de crisi, El secret dels rovellons, Setas al descubierto, Les millors rutes per trobar bolets i dels dos volums d’El secret més ben guardat, entre d’altres. Autor també de l’obra Un hort per ser feliç, èxit editorial que va sumant reedicions, i que esdevé tota una declaració d’intencions i una crida a la revolució a través dels petits gestos individuals. Actualment, a més d’escriure i sembrar nous projectes apassionadament, comparteix aventures i coneixements a través de cursos, tallers, conferències i col·laboracions en diversos plataformes de comunicació. La seva filosofia existencial avisa:»facis el que facis, fes-ho emocionant, divertit, col·laboratiu i constructiu. En altres paraules, fes-ho comestible!».
Ver ficha del autor

Categorías:

Ciencias

Biología

Micología

EL SECRET MES BEN GUARDAT (EDICIO GASTRONOMICA) epub, EL SECRET MES BEN GUARDAT (EDICIO GASTRONOMICA) epub gratis, EL SECRET MES BEN GUARDAT (EDICIO GASTRONOMICA) descargar gratis, EL SECRET MES BEN GUARDAT (EDICIO GASTRONOMICA) pdf, EL SECRET MES BEN GUARDAT (EDICIO GASTRONOMICA) epub descargar, EL SECRET MES BEN GUARDAT (EDICIO GASTRONOMICA) descargar epub gratis, EL SECRET MES BEN GUARDAT (EDICIO GASTRONOMICA) pdf gratis, descargar EL SECRET MES BEN GUARDAT (EDICIO GASTRONOMICA) epub, descargar EL SECRET MES BEN GUARDAT (EDICIO GASTRONOMICA) epub gratis, descargar EL SECRET MES BEN GUARDAT (EDICIO GASTRONOMICA) pdf, descargar EL SECRET MES BEN GUARDAT (EDICIO GASTRONOMICA) pdf gratis

Formato Servidor 1 Servidor 2
PDF Libros 1 -
EPUB Libros 2 -