Saltar al contenido

EL SEXE, QUINA ANIMALADA!

marzo 8, 2021

EL SEXE, QUINA ANIMALADA! descargar PDF gratis

Datos del ebook

Información del PDF:

  • Número de veces visto: 1602
  • Descargados: 930 veces
  • Tamaño del archivo: 840 KB
  • Formatos de descarga: PDF – EPUB – MOBI

✅ Descargar EL SEXE, QUINA ANIMALADA! pdf en español

Ver libros de categoría BIOLOGIA

Sinopsis de EL SEXE, QUINA ANIMALADA!

Si alguna vegada t’has preguntat com s’ho munten les cloïsses per tenir descendència, o com s’ho fan els porcs espins, o has rigut amb l’acudit de l’ós formiguer…, aquest llibre és per a tu! Hi trobaràs tot el que increïblement cap professor no et va explicar a les classes de ciències naturals: quin és l’animal que copula fins a onze hores seguides, quines són les poquíssimes aus que tenen penis (i l’utilitzen), per què les piranyes no practiquen fel·lacions, en quin lloc amaga el pop la seva tita, o com és que tots els homes voldrien ser bonobos. Tot això i molt més explicat per la ploma juganera de tres experts en la matèria: Gras, Kap i Néstor. El Hombre y la Tierra els va marcar tant que han decidit anar més enllà que Félix Rodríguez de la Fuente.
Tot el que volíeu entender sobre el sexe animal (humans al marge) i no us atrevíeu a preguntar.Per riure pels descosits al mateix temps que aprens zoologia.
Ver más

Categorías:

Ciencias

Biología

Estudios generales de biología

EL SEXE, QUINA ANIMALADA! epub, EL SEXE, QUINA ANIMALADA! epub gratis, EL SEXE, QUINA ANIMALADA! descargar gratis, EL SEXE, QUINA ANIMALADA! pdf, EL SEXE, QUINA ANIMALADA! epub descargar, EL SEXE, QUINA ANIMALADA! descargar epub gratis, EL SEXE, QUINA ANIMALADA! pdf gratis, descargar EL SEXE, QUINA ANIMALADA! epub, descargar EL SEXE, QUINA ANIMALADA! epub gratis, descargar EL SEXE, QUINA ANIMALADA! pdf, descargar EL SEXE, QUINA ANIMALADA! pdf gratis

Formato Servidor 1 Servidor 2
PDF Libros 1 -
EPUB Libros 2 -