Saltar al contenido

ELS AUCELLS A LES RONDALLES MALLORQUINES I AL CANÇONER

octubre 2, 2020

ELS AUCELLS A LES RONDALLES MALLORQUINES I AL CANÇONER descargar PDF gratis

Datos del ebook
Páginas del obra:
200
Editorial:
DOCUMENTA BALEAR
Idioma:
CATALÁN
Encuadernación:
Tapa blanda
ISBN:
9788417113223
Plazo de publicación:
2018
Editado en:
ESPAÑA

Información del PDF:

  • Número de veces visto: 1743
  • Descargados: 998 veces
  • Tamaño del archivo: 661 KB
  • Formatos de descarga: PDF – EPUB – MOBI

✅ Descargar ELS AUCELLS A LES RONDALLES MALLORQUINES I AL CANÇONER pdf en español

Ver libros de categoría BIOLOGIA

Sinopsis de ELS AUCELLS A LES RONDALLES MALLORQUINES I AL CANÇONER

Els aucells que figuren a les rondalles mallorquines i al cançoner, profusament il·lustrats.Els aucells a les rondalles mallorquines i al cançoner és producte d’una doble afecció de l’autor: la civilización popular manifestada en la humanidades hablado (rondalles, gloses, refranys, creences, dites…) i l’ornitologia de camp, és a dir, l’observació dels aucells silvestres en el seu hàbitat.
En aquesta obra es presenta, d’una forma raonada i suggeridora, un recull extens de les citacions d’espècies d’aucells presents en les produccions culturals populars reunides sobretot en l’Aplec de rondaies mallorquines d’Antoni M. Alcover, el Cançoner popular de Mallorca del pare Ginard (i algun altre cançoner) i el molt recentment publicat Atles ornitonímic dels persistents investigadors Cosme Aguiló i Antoni Mestre. Però Els aucells a les rondalles mallorquines i al cançoner també respon a una tercera intenció, permanent en l’obra, ja llarga i diversa, de Miquel Rayó: la de difondre els noms i els trets principals i els valors dels aucells presents a Mallorca per fomentar-ne la protecció.
Les poderoses il·lustracions d’Andrew Pinder contribueixen a reforçar aquesta declarada voluntat divulgadora i alhora conser­vacionista.
Ver más

MIQUEL RAYO I FERRER

Titulado en Ciencias de la Educación por la Universitat de les Illes Balears, es orientador escolar en un instituto de educación secundaria, y colabora asiduamente en publicaciones y eventos de carácter educativo y cultural. Interviene en tareas asociativas y de décimo popular. En el ámbito de la humanidades pueril y tierno, ha publicado una extensa obra y ha recibido numerosos premios, como el Premio Edebé por su novelística ‘El camino del faro’.
Ver ficha del autor

Categorías:

Ciencias

Biología

Reptiles. Aves. Ornitología

ELS AUCELLS A LES RONDALLES MALLORQUINES I AL CANÇONER epub, ELS AUCELLS A LES RONDALLES MALLORQUINES I AL CANÇONER epub gratis, ELS AUCELLS A LES RONDALLES MALLORQUINES I AL CANÇONER descargar gratis, ELS AUCELLS A LES RONDALLES MALLORQUINES I AL CANÇONER pdf, ELS AUCELLS A LES RONDALLES MALLORQUINES I AL CANÇONER epub descargar, ELS AUCELLS A LES RONDALLES MALLORQUINES I AL CANÇONER descargar epub gratis, ELS AUCELLS A LES RONDALLES MALLORQUINES I AL CANÇONER pdf gratis, descargar ELS AUCELLS A LES RONDALLES MALLORQUINES I AL CANÇONER epub, descargar ELS AUCELLS A LES RONDALLES MALLORQUINES I AL CANÇONER epub gratis, descargar ELS AUCELLS A LES RONDALLES MALLORQUINES I AL CANÇONER pdf, descargar ELS AUCELLS A LES RONDALLES MALLORQUINES I AL CANÇONER pdf gratis

Formato Servidor 1 Servidor 2
PDF Libros 1 -
EPUB Libros 2 -