Saltar al contenido

ELS INICIS DE LA VIDA

julio 30, 2021

ELS INICIS DE LA VIDA descargar PDF gratis

Datos del ebook
els inicis de la vida-lynn margulis-michael f. dolan-9788498240658

Información del PDF:

  • Número de veces visto: 1742
  • Descargados: 798 veces
  • Tamaño del archivo: 597 KB
  • Formatos de descarga: PDF – EPUB – MOBI

✅ Descargar ELS INICIS DE LA VIDA pdf en español

Ver libros de categoría BIOLOGIA

Sinopsis de ELS INICIS DE LA VIDA
Evolució a la Terra Precambriana Durant la major part de la història de la Terra, la vida ha estat invisible. Les comunitats bacterianes han modelat la superfície i l’atmosfera del planeta al llarg de milers de milions d’anys. Tot i la insignificança d’aquests microorganismes, representen formes de vida molt diverses i originals, adaptades als ambients més insòlits que puguem imaginar. Moltes de les activitats que associem amb els organismes pluricel·lulars, com ara fongs, plantes o animals –la reproducció, la predació, el moviment, el sexe i més– són realment invencions bacterianes antigues. Molt abans de l’aparició evolutiva dels animals i de les plantes més simples, els bacteris ja havien escrit els primers capítols de la història de la vida. Desxifrar aquesta història antiguo és una tasca científica apassionant, i aquesta obra de Lynn Margulis i Michael F. Dolan ens hi aproxima sense que necessitem una formació científica prèvia.
Ver más

Lynn Margulis
Lynn Margulis (Chicago, 1938 – Amherst, Massachusetts, 2011) fue catedrática del unidad de Geociencias de la Universidad de Massachusetts. Miembro de la Sociedad de Ciencias de Estados Unidos, dirigió el Comité de Biología Planetaria y Transformación Química de dicha Sociedad y fue codirectora del unidad de Biología Planetaria de la NASA. Fue una de las principales impulsoras de la teoría Gaia y de la simbiogénesis. Autora de una importante y prolífica obra científica y divulgativa, destacan sus libros ¿Qué es la vida?, Microcosmos y ¿Qué es el sexo?, coescritos con Dorion Sagan y publicados en Tusquets Editores (Metatemas 39, 45 y 55).
Ver ficha del autor

Categorías:

Ciencias

Biología

Estudios generales de biología

ELS INICIS DE LA VIDA epub, ELS INICIS DE LA VIDA epub gratis, ELS INICIS DE LA VIDA descargar gratis, ELS INICIS DE LA VIDA pdf, ELS INICIS DE LA VIDA epub descargar, ELS INICIS DE LA VIDA descargar epub gratis, ELS INICIS DE LA VIDA pdf gratis, descargar ELS INICIS DE LA VIDA epub, descargar ELS INICIS DE LA VIDA epub gratis, descargar ELS INICIS DE LA VIDA pdf, descargar ELS INICIS DE LA VIDA pdf gratis

Formato Servidor 1 Servidor 2
PDF Libros 1 -
EPUB Libros 2 -