ELS NUDIBRANQUIS DEL MAR CATALA

ELS NUDIBRANQUIS DEL MAR CATALA descargar PDF gratis

Datos del ebook

Páginas del texto: 192

Editorial: BRAU EDICIONS

Idioma: CATALÁN

Encuadernación: Tapa blanda

ISBN: 9788415885924

Aniversario de publicación: 2020

Editado en: FIGUERES

els nudibranquis del mar català-manuel ballesteros vázquez-miquel pontes garcia-9788415885924

Información del PDF:

  • Número de veces visto: 1254
  • Descargados: 995 veces
  • Tamaño del archivo: 860 KB
  • Formatos de descarga: PDF – EPUB – MOBI

✅ Descargar ELS NUDIBRANQUIS DEL MAR CATALA pdf en español

Ver libros de categoría BIOLOGIA

Descripción

Nova guia de camp de la col·lecció de naturaleza“Maluquer”, dedicada als nudibranquis (bavoses o llimacs de mar) del nostre país, d’espectaculars formes i coloracions.
És la primera dedicada a aquests mol·lusc a l’àmbit de les costes catalanes on s’expliquen, a més dels detalls morfològics, altres característiques (hàbitat, alimentació, reproducció, distribució al territori, etc).
La guia recull al voltant de 150 espècies organitzades en fitxes que, fins el moment, són les que es coneixen a Catalunya i compta amb altres textos d’informació caudillo, un glossari de paraules tècniques, un índex alfabètic d’espècies, etc. Cada fitxa conté una impressionant fotografia que permetrà l’observació i la identificació.
El text divulgatiu i les imatges il·lustratives permeten que la guia sigui utilitzada per a tots el públics, tan aficionats al busseig com professionals de la biologia submarina.

Categorías:
Ciencias
Ciencias

ELS NUDIBRANQUIS DEL MAR CATALA epub, ELS NUDIBRANQUIS DEL MAR CATALA epub gratis, ELS NUDIBRANQUIS DEL MAR CATALA descargar gratis, ELS NUDIBRANQUIS DEL MAR CATALA pdf, ELS NUDIBRANQUIS DEL MAR CATALA epub descargar, ELS NUDIBRANQUIS DEL MAR CATALA descargar epub gratis, ELS NUDIBRANQUIS DEL MAR CATALA pdf gratis, descargar ELS NUDIBRANQUIS DEL MAR CATALA epub, descargar ELS NUDIBRANQUIS DEL MAR CATALA epub gratis, descargar ELS NUDIBRANQUIS DEL MAR CATALA pdf, descargar ELS NUDIBRANQUIS DEL MAR CATALA pdf gratis

¿CÓMO DESCARGAR ESTE LIBRO?

1. 📕Registrate gratis AQUÍ por 1 mes

2. 📕Antes que termine el mes, CANCELA la membresia

3. 📕Disfruta de todos los libros y contenidos que necesites

Registrate AQUÍ