ELS SECRETS QUE MAI NO T HAN EXPLICAT (ED. ACTUALITZADA)

ELS SECRETS QUE MAI NO T HAN EXPLICAT (ED. ACTUALITZADA) descargar PDF gratis

Datos del ebook
els secrets que mai no t han explicat (ed. actualitzada)-albert espinosa-9788417444297

Información del PDF:

  • Número de veces visto: 1317
  • Descargados: 826 veces
  • Tamaño del archivo: 847 KB
  • Formatos de descarga: PDF – EPUB – MOBI

✅ Descargar ELS SECRETS QUE MAI NO T HAN EXPLICAT (ED. ACTUALITZADA) pdf en español

Ver libros de categoría AUTOAYUDA

Sinopsis de ELS SECRETS QUE MAI NO T HAN EXPLICAT (ED. ACTUALITZADA)

JA HAS VISCUT PROU, ARA ET TOCA GAUDIR. Quan naixem ningº no ens proporciona un manual per aprendre a viure, ni instruccions per ser feliç. I, tanmateix, trobar la felicitat no es pas tan difícil. En realitat, hi ha uns quants secrets per viure en aquest món que potser ningº no s#ha pres mai la molestia d#explicar-te. Per aixo, Albert Espinosa ha volgut compartir amb tu en aquest llibre els seus secrets, aquells que ha anat descobrint al llarg de la vida i fan que se senti viu, els que li han fet servei i tot el que ha apres en el transcurs del seu extraordinari recorregut. Els secrets que mai no t’han explicat no es un llibre regular, escrit per ser llegit sense mes ni mes; està pensat perque cada persona l#inspiri i se#l faci seu.

Ver más

ALBERT ESPINOSA

Albert Espinosa (Barcelona, 1973). Actor, director, argumentista e ingeniero industrial. Es creador de las películas Planta 4.ª, Vaa ser que nadie es valentísimo, Tu vida en 65′ y No me pidas que te bese porque te besaré. Asimismo, es creador y argumentista de la serie Pulseras rojas, basada en su obra El mundo amarillo y en su lucha contra el cáncer.

El total de su obra literaria se ha publicado en más de 40 países con más de 2.500.000 ejemplares vendidos en todo el mundo.

www.albertespinosa.com

Facebook: Albert Espinosa

Twitter: @espinosa_albert

Instagram: Albertespinosapuig
Ver ficha del autor

Categorías:

Autoayuda y Inmaterialidad

Autoayuda

ELS SECRETS QUE MAI NO T HAN EXPLICAT (ED. ACTUALITZADA) epub, ELS SECRETS QUE MAI NO T HAN EXPLICAT (ED. ACTUALITZADA) epub gratis, ELS SECRETS QUE MAI NO T HAN EXPLICAT (ED. ACTUALITZADA) descargar gratis, ELS SECRETS QUE MAI NO T HAN EXPLICAT (ED. ACTUALITZADA) pdf, ELS SECRETS QUE MAI NO T HAN EXPLICAT (ED. ACTUALITZADA) epub descargar, ELS SECRETS QUE MAI NO T HAN EXPLICAT (ED. ACTUALITZADA) descargar epub gratis, ELS SECRETS QUE MAI NO T HAN EXPLICAT (ED. ACTUALITZADA) pdf gratis, descargar ELS SECRETS QUE MAI NO T HAN EXPLICAT (ED. ACTUALITZADA) epub, descargar ELS SECRETS QUE MAI NO T HAN EXPLICAT (ED. ACTUALITZADA) epub gratis, descargar ELS SECRETS QUE MAI NO T HAN EXPLICAT (ED. ACTUALITZADA) pdf, descargar ELS SECRETS QUE MAI NO T HAN EXPLICAT (ED. ACTUALITZADA) pdf gratis

¿CÓMO DESCARGAR ESTE LIBRO?

1. 📕Registrate gratis AQUÍ por 1 mes

2. 📕Antes que termine el mes, CANCELA la membresia

3. 📕Disfruta de todos los libros y contenidos que necesites

Registrate AQUÍ